fbpx
Connect with us

Speltips inför PAOK – Ajax: Ett riktigt bra spel i Champions League kvalet under tisdagskvällen, jag har spelet på Betfair Exchange.

Publicerad

on

Ikväll går Ajax in i CL, vilket känns konstigt efter den fantastiska fotboll man visade upp förra året i samma cup! Nu börjar man borta mot ett för dagen riktigt starkt POAK från Grekland. Det kommer bli intressant att se om Ajax kan fortsätta sina framgångar trots att man sålt bort de absolut bästa spelarna från förra året. Jag hittar ett mycket intressant boka spel på Betfair Exchange inför denna match.

Kan verkligen POAK röra Ajax på hemmaplan!

Hemmaanalys POAK;  startar ligan först om två veckor, det betyder att man hinner inte få några riktiga tävlingsmatcher i benen innan man spelat av två  CL – matcher mot Ajax, vilket givetvis inte är bra. Försäsongen har annars sett riktigt bra ut för laget, man har verkligen producerat mål framåt på sina träningsmatcher. Hela tjugotre mål på de senaste åtta matcherna har det blivit, nu måste man ta sitt förnuft till fånga och inse att detta är träningsmatcher, där man inte mött lag som håller speciellt hög klass. Det kommer givetvis bli klart svårare att möta Ajax som vill fortsätta sina framgångar från förra året.  Det är också en fråga hur offensiva man vågar vara mot Ajax som är av en annan kaliber en motståndet i träningsmatcherna. Ajax som motstånd blir oerhört svårt att klara av. Kan man gå vidare från denna omgång då har man faktiskt gjort en stor bedrift. Jag tror att Ajax blir för starka här.

Det blev titlar förra året och det kommer det bli även i år, trots rotation bland spelarna i truppen.

Bortaanalys Ajax; är tillbaka där man var när man fick fram spelare efter spelare, till andra storklubbar i Europa. Den fotbollen som de spelar just nu är helt fanatisk, men klarar man av att fortsätta även denna säsong efter tappen av bland annat De Ligt och De Jong! Man har fortfarande flera makalöst bra spelare i truppen, som även dom gjorde stora avtryck i både ligaspel och Champions League förra säsongen. Ett kval mot PAOK skall bara vinnas och avancemanget skall inte vara några problem. Till skillnad till grekerna har Ajax sparkat igång sin säsong. Man har redan tagit en titel när man besegrade PSV i supercup finalen (2-0). Säsongsstarten blev dock inte som man hade hoppats på, ett kryss borta mot Vitesse (2-2) är för dålig start av laget. Dock skall det tilläggas att Vitesse har en mycket stark trupp. Ajax trupp har försvagats en aning sedan förra säsongen. En backlinje som absolut inte alls är lika stabil, måste jobbas in. Ett stabilt mittfält med bland annat Van de Beek och Daley Blind samt ett galet bra anfall med Ziyech, Tadic och Dolberg, kanske inte räcker i år. En spelare vi kommer få se mycket av är nyförvärvet Quincy Promes, som senast hoppade in och fick debutera. Det såg bra ut stundtals mot Vitesse, men ett riktigt bra Vitesse stod för en bra prestation och gjorde det svårt för Ajax. Det skall tilläggas att David Neres, Quincy Promes och Lasse Schöne vilades från start. Tre spelare som förmodligen startar ikväll. Detta ska Ajax fixa.

Matchanalys: Det kommer bli ett galet POAK som kommer försöka att föra matchen med sina galna publik i ryggen. Ajax kommer ta över matchen mer och mer och om POAK inte får hål på Ajax kommer det bli en förlust även om det är hemmaplan.

Spelförslaget: Att boka POAK ger mig stora möjligheter att vinna detta spel, jag tror att Ajax vinner, men det tar tid att spela ihop ett nytt lag som Ajax faktiskt har, därför spelas jag boka istället för att jag backar spelet. Att Ajax ska förlora matchen tror jag absolut inte på. Jag vinner spelet på X och på Ajax seger.

Liga: Champions League / Land: Grekland / Spelplats: Toumba Stadium (Thessaloniki) / Spelstopp: 6/8 kl 19:00 / Insats 800 kr / Spel: Boka POAK / Odds 3,80 / Spelbolag: Betfair Exchange 

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Till Betfair Exchange / Betfair spelbörs

”Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen