fbpx
Alla SpeltipsBetfair ExchangeBettingpanelen

Speltips inför Boreham Wood – Wrexham: Tisdagen bjuder på en match i National League som jag bokar på Betfiar Exchange

Bara andra omgången i Engelska National League, men jag har redan hittar ett riktigt bra spel inför tisdagskvällen!

Gårdagens fina spel i Bundesliga 2 gav mersmak, både boka och backa spelet satt klockrent och ganska komfortabelt. Nu letar jag vidare och hamnar i Engelska National League som spelar sin andra omgång under tisdags kvällen. Allt läggs som vanligt på Betfair Exchange.

Boreham Wood – Wrexham

Underbar arena hjälper inte i kvällens hemmamatch.

Hemmaanalys Boreham Wood; placerade sig på en tjugoandra plats föregående säsong med en minus målskillnad på tolv mål, S 46 V 12 O 16 F 18 M 53-65 P 52. Det var aldrig någon chans att man skulle ramla ur serien då man hade fyra lag bakom sig som var klart sämre. Nu har man spelat första omgången för säsongen, där man då mötte Tourqay, det blev förlust på bortaplan i premiäromgången (2-1) Unga Luke Garrard (33 år) är den som varit tränare i klubben sedan 2015, men än så länge har den unga tränaren inte fått till det med framgångar för klubben som startades 1948. Hemmaplan är givetvis en fördel för alla lag, men laget kommer inte vara något topplag i år heller, det är en liten klubb som försöker utveckla yngre spelare för att få en bra utbildning. Detta är verkligen en amatörliga, dock en bra amatörliga. Det är givetvis svårt att säga var man har laget efter en omgång, men jag tror man får stora problem mot ett klart bättre motstånd ikväll, oavsett hemmaplan eller inte. Ett boka spelet på hemmalaget är ett riktigt bra spel i mina ögon.

Wrexham ska bli riktigt roliga att följa detta år, det kan bli en topplacering om allt fungerar från start.

Bortaanalys Wrexham; blev fyra förra året, nu satsar man för att ta klivet upp i år. Laget var bara fem poäng från seriesegern förra säsongen, en serie som Leyton vann. Det man föll på förra året var att man helt enkelt gjorde för lite mål. Seriesegrande Leyton gjorde sjuttiotre mål, medans Wrexham bara gjorde femtioåtta. S 46 V 25 O 9 F 12 M 58-39 P 84 blev det till sist. I omgång ett blev det seger hemma mot Barrow (2-1), ett Barrow som också ska tillhöra topplagen i år. Wrexham som ligger i Wales bildades 1864 och klubben har vunnit cupen i Wales hela tjugotre gånger. Det är inte många klubbar i denna serie som fortfarande är proffs, men Wrexham gör sitt bästa för att hålla denna nivå. Manager Bryan Hughes har ett riktigt bra lag på pappret och ska klara av att slåss om topplatserna.

Matchanalys: Det är svårt att sätta en matchanalys så här tidigt på säsongen, men känslan säger att det kommer bli ett kompakt spelövertag för Wrexham, man är helt enkelt det bättre laget, sen ska man givetvis få in bollen i mål också. Kan man fortsätta med det spelet som gav tre poäng i första omgången så springer man hem en ny trea ikväll.

Spelförslaget: Jag ser Wrexham som det bättre laget och de ska vinna matchen, eller åtminstone ta med sig en poäng hem till Wales. Det finns två fina alternativ, antingen backa spelet till hela 2,30 gånger pengarna eller boka spelet. Jag bokar, då det är början av säsongen och man vet inte riktigt var man har alla lagen, dock så anser jag att backa spelet är ett riktigt bra alternativ. Med mitt boka spel vinner jag både på X och Wrexham seger.

Liga: National League / Land: England / Spelplats: Meadow Park / Spelstopp: 6/8 kl 20:45 / Insats 700 kr / Spel: Boka Boreham Wood / Odds 3,10 / Spelbolag: Betfair Exchange.

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Till Betfair Exchange / Betfair spelbörs

“Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Relaterade artiklar