Alla SpeltipsBetfair ExchangeBettingpanelen

Speltips inför inför FC Nürnberg – Hamburger SV: Riktigt bra boka och backa spel i Bundesliga 2

Hamburg kommer tillhöra topplagen när serien är slut, nu en svår bortamatch.

Snart kör de största ligorna igång, medans vi väntar spelas det riktigt bra fotboll i andra ligorna runt om i Europa. Omgång två i Bundesliga 2 , bjuder på en riktigt bra match ikväll måndag. Nürnberg möter Hamburger SV i den andra omgången där vi får ett riktigt bra odds på både boka och backa spelet på Betfair Exchange. 

FC Nürnberg – Hamburger SV

En riktigt tuff match för hemmalaget lär det bli mot starka Hamburg.

Hemmaanalys FC Nürnberg; blev inte långvariga i Bundesliga, förra året åkte man ut rejält från högsta ligan, utan att ena ha en chans att stanna kvar. Man var helt inte tillräckligt bra för att spela där, tabellplaceringen fastställdes som jumbo, med ynka nitton poäng på trettiofyra matcher.

Nu är man åter i Bundesliga 2, där ska man göra ytterligare ett försök att komma tillbaka direkt och kanske stanna där, men det är mindre chans att det kommer hända i år, det finns alldeles för bra lag att konkurrera med. Mikael Ishak är svensken som ska hjälpa laget att placera sig högt upp i ligan detta år. Säsongen 17/18 så gjorde han tolv mål och var en av orsakerna att man gick upp i Bundesliga. Tre vinster, en oavgjord och en förlust på de senaste fem matcherna blev det med försäsongen inräknad. Laget vill spela en offensiv fotboll i ett 3-4-3 system, men i en match mot Hamburg kommer det inte fungera då det är ett riktigt bra lag man möter. Den senaste matchen knep man en fin vinst på bortaplan i matchen mot Dynamo Dresden (0-1), Att bortaslå Dresden är starkt, men Dresden är inget lag som kommer vara i toppen i år heller (tyvärr), så vad man ska dra för värderingar av detta resultat åter står att se längre fram under säsongen.

Ikväll vill man ha minst en poäng med sig hem till Hamburg!

Bortaanalys Hamburg SV; är en gammal klassisk klubb med fantastiska anor, man har vunnit ligan sex gånger, tyvärr var det nu längesedan det hände senast (1983). Nu har man befunnit sig nere i Bundesliga 2 alldeles för länge och det är dags att ta klivet upp i finrummet igen. Under säsongen 18/19 såg man länge ut att knipa en plats upp till Bundesliga, men tyvärr blev fallet inte så. De hamnade på en fjärdeplacering i tabellen, men var en enda poäng ifrån att knipa en direktplats. De fick se sig besegrade, tabellmässigt, av Union Berlin, Paderborn och FC Köln. Deras största problem förra året var att man gjorde endast fyrtiofem mål. Vill man ta klivet upp i år, så måste man börja producera framåt och fortsätta vara bra bakåt. Nya tränaren Dieter Hecking har en väldigt defensiv filosofi, så hur detta ska gå ihop är ett mysterium! De fyra senaste matcherna har resulterat i tre oavgjorda och en förlust. I första omgången mötte man Darmstadt på hemmaplan (1-1), vilket inte säger så mycket, så här i början av serien.

Matchbilden: Ett offensivt hemmalag mot ett defensivt bortalag är den förmodade matchbilden! Ett lag som kommer kontra och ett lag som kommer ligga på för att göra hemmafansen nöjda. Trots detta tror jag på en målrik match, där jag ser Hamburg som det bättre laget för dagen.

Spelförslaget: Två spelförslag på denna match, ett backa spel på över 2,5 mål och ett boka spel på FC Nürnberg spelas. I boka spelet vinner jag både på kryss och Hamburg seger.

Liga: Bundesliga 2 / Land: Tyskland / Spelplats: Max-Morlock-Stadion (Nürnberg) / Spelstopp: 5/8 kl 20:30 / Insats 400 kr / Spel: Boka Nürnberg  / Odds 2,80 / Spelbolag: Betfair Exchange LLiga: Bundesliga 2 / Land: Tyskland / Spelplats: Max-Morlock-Stadion (Nürnberg) / Spelstopp: 5/8 kl 20:30 / Insats 800 kr / Spel: Backa Över 2,5 mål / Odds 2,10 / Spelbolag: Betfair Exchange 

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Till Betfair Exchange / Betfair spelbörs

“Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *