Alla SpeltipsBetfair ExchangeBettingpanelen

Speltips inför Sönderjyske – FC Köpenhamn: Jag hittar ett bra spel på Betfair Exchange.

FC Köpenhamn har en svår bortamatch, jag bokar ett av lagen.

När FC Köpenhamn åker till Haderslev för att möta Sönderjyske, har man vunnit sina tre första ligamatcher den här säsongen, dock inte så enkelt som man borde.  Sönderjyske har också börjar bra och kommer nu ge Köpenhamn en match! Jag hittar ett riktigt bra boka spel på Betfair Exchange i denna match.

Sönderjyske – FC Köpenhamn

Det kommer bli en tuff match för hemmalaget, men man kommer sälja sig dyrt mot FC Köpenhamn.

Hemmaanalys Sönderjyske; slutade på en elfteplats förra säsongen. Eftersom de hamnade i botten av tabellen fick de spela ett gruppspel om en eventuell nedflyttning. Men Sönderjyske klarade sig ifrån ett nervkittlande kvalspel nedåt i seriesystemet och återfinns i högsta ligan även den här säsongen. Hittills har  man överraskat i årets serie. Efter tre spelade omgångar har laget spelat in sju poäng. De vann premiären mot Randers FC (2-1), sedan kryss mot Aalborg borta (1-1) I senaste omgången vann man komfortabelt borta mot Lyngby (0-3) Nu sår man inför en av seriens svåraste hemmamatcher, när man tar emot suveräna FC Köpenhamn. Det ska dock påpekas att Köpenhamn kommer från ett Champions League kval så sent som för tre dagar sedan och kan vara riktigt slitna trots tidig säsong.

Att det kommer roteras i dagens Köpenhamn, gör att ett boka spel känns riktigt bra.

Bortaanalys FC Köpenhamn; har blivit danska mästare 13 gånger. Fjolårssäsongen dominerade laget och vann till slut titeln bekvämt med hela nio poäng. Detta efter att haft en svacka i något år där man släppt titeln till Midtjylland. Efter tre spelade matcher är laget obesegrade i serien. Odense (2-3), Aarhus (2-1), Horsens (0-2). Laget har också avancerat i CL kvalet genom att slå ut TNS från Wales. Det är endast Köpenhamn och Midtjylland som lyckats vinna alla sina ligamatcher än så länge. Men gästerna har ett tufft spelschema framför sig, man möter Röda Stjärnan redan den sjätte augusti, alltså om endast tre dagar. Det kommer givetvis bli rotation i truppen inför dagens match, vilket kan gynna hemmalaget. Köpenhamn har dock en stark spelartrupp med flera kvalitativa namn på bänken som vill visa att de alltid vill starta.

Matchanalys: Köpenhamn ska egentligen föra denna match, men med tanke på att man spelat så sent som för tre dagar sedan och att det troligtvis blir en rotation i truppen kommer Sönderjyske försöka ta över spelet och vara det bollförande laget. Kan ett trött Köpenhamn med bänkspelare klara första anstormningen så kan man klara både kryss och en seger.

Speltipset: Ett kanon odds på Köpenhamn till över två gånger pengarna på Betfair Exchange som ett backa spel. Men jag är orolig att Köpenhamn är slitna och att Sönderjyske har bra form. Mitt spel blir istället att jag bokar Sönderjyske och på så sätt vinner både på kryss och Köpenhamn seger. Jag drar dock ner insatsen inför matchen, fast jag tycker det är ett bra spel.

Liga: Danska Superligan / Land: Danmark / Spelplats:  Sydbank Park (Haderslev) / Spelstopp: 3/8 kl 16:00 / Insats 200 kr / Spel: Boka Sönderjyske / Odds 3,40 / Spelbolag: Betfair Exchange 

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Till Betfair Exchange / Betfair spelbörs

“Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *