fbpx
Connect with us

Speltips inför Brentford – Birmingham: Kör ett backa spel på Betfiar Exchange.

Publicerad

on

Augusti har börjat toppen, spelen på boka Mjällby och boka Luton har satte oss i vinnarposition så här i början av de stora ligorna. Det ligger redan ett boka spel inför dagen på matchen Barnsley – Fulham på sidan och här lägger jag in ännu ett spel, men denna gången ett backa spel på Betfair Exchange, ett spel med ett riktigt överodds på två gånger pengarna.

Brentford – Birmingham

Hemmaanalys Brentford; hade ett fint lag i fjol men underpresterade i ligaspelet. Nu satsas det rejält för att ta klivet upp till Premier League. I deras premiär väntar Birmingham som under sommaren blivit av med sin viktigaste spelare. Brentford har under sommaren hämtat in bland andra Pontus Jansson (28 år) från Leeds, Christian Nörgaard (25 år) från Fiorentina och Mathias Jensen (23 år) Celta Vigo, Ethan Pinnock (26 år) från Barnsley, David Raya (23 år) från Blackburn. Mycket nordiskt men det passar danska tränaren Thomas Frank bra. Dessutom har de fått behålla både Maupay, Benrahma och Watkins. Får Brentford alla bitar att stämma ska de ses med väldigt fin chans att lägga beslag på en topp sex placering, då blir det minst kval för laget. Brentford har fem raka inbördes mot Birmingham utan förlust (vilket spelar mindre roll, då det alltid är nya förutsättningar) och under försäsongen har de bland annat spelat oavgjort mot Dynamo Kiev (0-0) och besegrat Norwich (1-3). Laget placerade sig på en elfte plats förra året, det var dock jämt och man var bara tio poäng från att ta sista kvalplatsen. Detta året får man chansen att verkligen visa vad man går för. Med köpet av svenska Pontus Jansson får man en spelare som danske tränaren Tomas Frank kan lita på till hundra procent. Det är tveksamt att det kan finnas någon större vinnarskalle än just Malmö FF fostrade Janson, med honom i mittlåset kommer det bli många extra poäng. Brentford köpte loss Jansson för 65 miljoner kronor enligt rykten från andra media kanaler. Att man tar sig till kval är jag övertygad om, sen hur det går i kvalet är en öppen fråga!  Man hade dock ett riktigt dåligt genrep, där man förlorade mot Bournemouth (1-3)

 

I dagens match kommer det inte bli mycket jubel för bortalaget!

Bortaanalys Birmingham; har haft en tuffare sommarvila än dagens motståndare. Storstjärnan Che Adams, som stod för 22 mål i fjol, har försvunnit från klubben och det har även viktiga spanjoren Jota gjort, två av fjolårets allra bästa spelare. Otroligt tunga avbräck för Birmingham som går mot en riktigt tung säsong till mötes, det är spelare som de verkligen inte har fyllt upp med i samma klass. Nya för säsongspremiären är, Ivan Sunjic från Dynamo Zagreb, Dan Crowley från Willem II, Agus Medina från Cornellà, Iván Guzmán från Olot, Gary Gardner från Aston Villa, Moha Ramos lån från Real Madrid Castilla. I dagens match slår de verkligen ur underläge om man bara jämför med vilka spelare de olika lagen plockat in, men det ska också fungera med alla nyförvärv, därför ska man inte avfärda Birmingham helt under säsongen. Birmingham genrepade  med att förlora mot Brighton (0-4) i en match där svenska Kerim Mrabti fick spela från start. Truppen ser svag ut. Här inleder de seriespelet med en förlust.

Matchanalys: Det kommer vara ett Brentford som kommer att ligga på hårt från början och förmodligen hela matchen. Birmingham kommer att sparka långt och försöka kontra samt utnyttja fasta situationer så bra det bara går.

Speltipset: Det är premiärmatch och Brentford spelar trots allt med en liten press att man ska vara topp sex i år. Denna nervositet måste släppa och ett snabbt ledningsmål kan göra så det kommer bli en promenad segern för hemmalaget. Att boka spelet skulle vara det bästa, dock över fem gånger pengarna på att boka Birmingham känns inte rätt. Ett backa spel till två gånger pengarna är perfekt i denna match!

Liga: Championchip / Land: England / Spelplats:  Griffin Park (London) / Spelstopp: 3/8 kl 16:00 / Insats 1000 kr / Spel: Backa Brentford / Odds 2,00 / Spelbolag: Betfair Exchange 

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Till Betfair Exchange / Betfair spelbörs

”Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen