Alla SpeltipsBetfair ExchangeBettingpanelen

Speltipset inför Barnsley – Fulham: Ett “GRYMT” spel läggs på Betfair Exchange.

Fullham favoriter, men inte större än att ett boka spel blir ett riktigt bra spel!

Det känns märkligt att Fulham inte är större favoriter i premiären. Det skiljde trots allt två divisioner mellan lagen i fjol. Fulham har fått behålla stora delar av sin trupp och genrepade bra mot West Ham. Barnsley var visserligen obesegrat hemma i League One men får slita nu. Jag lägger ett riktigt bra spel på Betfair Exchange inför lördagens match.

Barnsley – Fulham

 

Det blir inte mycket jubel i Championchip mot Fullham i premiären!

Hemmaanalys Barnsley; har gått upp i Championchip efter att man blev tvåa förra året S 46 V 26 O 13 F 7 M 80-39 +41 P 91, bara tre poäng före Charlton. Laget var bara tre poäng efter Luton, som vann en match mer än Barnsley. Nu är man tillbaka i Championchip och det med ett lag som inte har förstärkts speciellt mycket inför säsongen – eller, förstärkt har man gjort, men inte med spelare som kommer göra Barnsley till ett lag att räkna med på övre halvan. Luke Thomas från Derby, Mads Juel Andersen från Horsens, Mike Bähre från Hannover 96, Brad Collins Chelsea U23, Mallik Wilks från Lokeren, Aapo Halme från Leeds, Toby Sibbick från Wimbledon, Conor Chaplin från Coventry, Victor Adeboyejo från Bristol Rovers är klara, samtidigt så har man sålt riktigt bra spelare i Ethan Pinnock till Brentford, Liam Lindsay till Stoke. De två man tappat är spelare som man verkligen hade behövt denna säsong. Daniel Stendel som Manager kommer få fullt upp med att försöka klara kontraktet och kanske sitter han inte kvar säsongen ut. När man i premiärmatchen hemma på Oakwell dessutom får möte det kanske svåraste laget att spela mot så kommer det bli en bra värdemätare var man står någonstans. Skulle man klara en poäng i denna match då har man gjort det otroligt bra, klarar man av att vinna då är det en större sensation. I genrepet förlorade man mot Sheffield U (1-4)

Fullham springer sig hela vägen upp till PL!

Bortaanalys Fullham; kommer studsa tillbaka till högsta ligan direkt efter att förra säsongen åkt ur PL tillsammans med Cardiff och Huddersfield. I år tar man tillbaka positionerna och springer igenom The Championchip. Det är alltid svårt att vinna en serie när man har åkt ut, men klubben har så mycket pondus och energi. Scott Parker som tog över tränarrollen i februari (efter att man sparkat Claudio Ranieri) stannar kvar, detta visar att det finns förtroende från ägaren Shahid Khan för nuvarande ledarstab. The Championchip är den absolut svåraste serien att vinna, det står så mycket på spel, men att man då visar förtroende för Scott Parker, visar också att man är på rätt väg. Efter att Parker tog över, blev det en stor förändring spelmässigt under förra säsongen. Om Parker fått ta över lite tidigare så hade det funnits stora chanser att Fullham klarat sig kvar i PL! Spelare som kommit än så länge 2019 är Håvard Nordtveit från Hoffenheim, Ivan Cavaleiro från Wolverhampton, Anthony Knockaert från Brighton, Matt O’Riley, Steven Sessegnon, Marek Rodak alla från Fullhams U23. Utlånade spelare som kommit hem är Aboubakar Kamara från Yeni Malatyaspor och Rui Fonte från Lille. Allt annat än en seger eller i värsta fall kryss för Parkers gäng i första omgången är dåligt. I genrepet förlorade man mot West Ham (0-1).

Matchanalys: Detta är en match som Fullham ska äga från början till slut, sen måste man givetvis se upp med kontringar, vilket är det enda motvapen som Barnsley ska ha som vapen i denna match. Det kommer bli en parkerad buss framför Barnsley straffområde.

Speltipset: Egentligen kan jag inte se att Fullham ska förlora denna match! Dock är det premiär och bortaplan mot en nykomling som vill visa hela Championchip att man är att räkna med. Skulle man backa spelet på Betfair Exchange så får man i skrivande stund 2,50 gånger pengarna, kanske kan man få upp oddset några procent till. Jag ser dock spelet som “nästan” riskfritt med att boka Barnsley som bookmaker och där vinna om det blir kryss eller Fullham seger.

Liga: Championchip / Land: England / Spelplats: Oakwell (Barnsley) / Spelstopp: 3/8 kl 16:00 / Insats 1000 kr / Spel: Boka Barnsley / Odds 3,10 / Spelbolag: Betfair Exchange 

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Till Betfair Exchange / Betfair spelbörs

“Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *