fbpx
Connect with us

Speltipset inför Luton – Middlesbrough: Jag bokar favoriten på Betfair Exchange.

Publicerad

on

Första matchen i årets The Championship spelas på Kenilworth Road, hemmaplan för nykomlingen Luton. Laget vann League One förra säsongen med ett fantastiskt anfallsspel, man kommer med en bra känsla att detta kommer gå bra inför säsongen i Championchip. Gästerna Middlesbrough var med på den övre halvan i fjol men hamnade precis utanför playoff-platserna. The Boro har tappat viktiga mittfältaren John Obi Mikel, detta kommer givetvis vara ett avbräck för laget som har som målsättning att klara minst en playoff plats denna säsong. I mina förhandstips inför Championchip har jag laget som en klar playoff kandidat. Jag hittat ett mycket bra spel på Betfair Exchange, där jag går emot strömmen och bokar kvällens favorit.

Luton – Middlesbrough

Luton är favoriter i seriepremiären, vilket inte undertecknad kan förstå!

Hemmaanalys Luton; är tillbaka i Championship efter tretton säsonger. League One avgjordes i sista omgången och Luton tog sig tillbaka till det näst finaste i engelsk fotboll. I genrepet mot Norwich blev det rådäng (1-5), men känslan är trots det bra och man har gått riktigt bra under försäsongen, laget har bara en förlust på de träningsmatcher man har haft. Nu har man blivit favoriter hos spelbolagen och har goda förhoppningar om att ta minst en poäng i kvällens premiär mot Middlesbrough. Luton har inte heller legat på latsidan under transferfönstret, bland annat har man förstärkt med Brendan Galloway från Everton, Jacob Butterfield från Derby och Callum McManaman från Wigan. Tre nyförvärv som kan tillföra mycket till ett annars rätt mediokert Luton.

I premiären väntar Middlesbrough som var med och fightades om kvalplats förra säsongen och ses i år som en av de lagen som minst skall nå topp sex och då också en kvalplats. Detta blir en mycket bra värdemätare.

I år blir det kval, ett kval som man så snöpligt missade förra året.

Bortaanalys Middlesbrough; har satt upp målsättningen att ta klivet upp till PL denna säsong. Efter förra årets miss, där man länge var med, ska man åtminstone ta en kvalplats i år. Middlesbrough är ett lag som man lätt glömmer bort när man tittar på vilka som ska ha möjlighet att gå upp eller få kvala till Premier League. Laget har en riktigt bra tränare i Tony Pulis som förra året tog laget till en sjunde plats, bara en poäng bakom Derby. Nu är det nya förutsättningar,  att det ska bli ett bättre år än förra året finns det alla möjligheter till. Länge var laget med under förra säsongen och slogs om de så åtråvärda biljetterna till PL, men med tretton omgångar kvar kom man plötsligt in i en rejäl svacka och förlorade hela sex matcher i rad, här gick tåget från perrongen och det blev nu fortsatt spel i andra ligan. Laget har inte gjort några jättestora förändringar när det gäller truppen. Ett tapp är såklart Martin Braitwaith som lämnat klubben permanent. Middlesbrough har dock en ganska stark forwardsuppsättning för att ersätta honom. I övrigt har laget tagit in fyra spelare den här säsongen. Marc Bola från Blackpool, Tomas Mejias från Omonia Nicosia, Marcus Browne från West Ham och Rajiv van La Parra från Huddersfield, Till skillnad från hemmalagets genrep så fick Middlesbrough med ett bra resultat i sitt genrep, Man mötte franska St.Etienne, där man kryssade (1-1).

Matchanalys: Luton är ett starkt hemmalag som i premiären kommer in med ett stort självförtroende i  matchen, man kommer givetvis att försöka föra matchen på hemmaplan, men jag ser detta som ett tamt försök som kommer fungera i femton – tjugo minuter, sen kommer bortalaget ta över. Luton kommer få försöka kontra sig till avslut, detta ska givetvis Middlesbrough se upp med då Luton är bra framåt. Middlesbrough är dock ett alldeles för bra lag för att tappa det fullständigt, trots att det finns lite premiärnerver.

Speltipset: Luton går in med självförtroende på hemmaplan. Jag ser dock Middlesbrough som större favoriter än spelbolagen gör, Det skall tilläggas att det är premiär och en premiär kan ibland gå hur som helst. Eftersom Luton har hemmafördelen i en premiär, så säkrar jag upp spelet. Jag bokar favoriten Luton på Betfair Exchange och går emot både spelbolagen och spelarna på spelbörsen. Det betyder att jag agerar bookmaker och vinner om Middlesbrough kryssar eller vinner.

Liga: Championchip / Land: England / Spelplats: Kenilworth Road (Luton) / Spelstopp: 2/8 kl 20:45 / Insats 1000 kr / Spel: Boka Luton / Odds 2,25 / Spelbolag: Betfair Exchange 

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Till Betfair Exchange / Betfair spelbörs

”Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen