fbpx
Connect with us

Speltipset inför Mjällby – Norrby: Jag går emot strömmen och bokar ett spel på Betfair Exchange.

Publicerad

on

Då var vi äntligen i Augusti månad och de stora ligorna är på gång. Nästa helg smäller det ordentligt. Ni har väl  inte missat långtidsspelen på de största ligorna! Allt finns att läsa här på Sportpanelen. Inför Bundesliga säsongen 2019/20, Inför La Liga säsongen 2019/20, Inför Premier League säsongen 2019/20 och så givetvis Inför Championship säsongen 2019/20. Serie A kommer att komma in snart, samt även den så spännande Champions League. Men tills dess, får vi ta vara på kvällens matcher, där jag siktar in mig på ett riktigt bra boka spel Betfair Exchange.

Mjällby – Norrby

Storfavoriter i kvällen match enligt spelbolagen är Mjällby!

Hemmaanalys Mjällby: Årets stora överraskning är nykomlingen Mjällby, som efter två raka förluster innan sommaruppehållet kom nere lite på jorden. Undertecknad är en av de många kritiker som inte tror att Mjällby ska hänga med där uppe när vi börjar gå in i andra halvan av säsongen. Man har haft massor med stolpe in och det är ett under att man fortsätter vinna. Laget har inget i allsvenskan att göra och för allsvenskan som liga är det otroligt viktigt att Mjällby inte tar sig hela vägen dit. Man har dock ännu en gång onekligen tystat kritikerna på bästa sätt genom tre raka vinster.  Laget har innan dagens match två poäng upp till serieledarna Varberg. Mjällby ser mer och mer ut som ett lag som befinner sig i toppskiktet för att stanna och på allvar utmana, tror de flesta, men inte jag, de kommer nu att få bekänna färg när alla är varnade för deras fina spel på bland annat hemmaplan. S 9 V 7 O 0 F 2 M 13:6 P 21, bara två förluster imponerar givetvis. Nu vet jag att det har varit galet många matcher på hemmaplan som lika gärna kunnat sluta med ett oavgjort resultat. Bland annat vann man mot Jönköping (1-0) och var rejält pressade stora delar av matchen.

Lagets har nu vunnit tre i rad, man besegrade Frej borta (1-2), som följdes upp med en seger hemma mot Halmstad (2-0). Senast blev det seger mot Brage borta (1-2). Jag kan tyvärr konstatera att Mjällby kommer till den här matchen med ett riktigt bra facit.

Mjällby har blivit av med Malmö-lånet Pavle Vagic som var en riktigt viktig kugge i Mjällby laget under våren, istället har man tagit in Michael Omoh, som gjorde mål direkt i sin debut mot Brage.

Ikväll väntar Norrby som för tillfället huserar på en sjundeplats i tabellen. Det är en enig spelkår som ser Mjällby som favoriter i denna match, jag ser möjligheten att spä på min skrala kassa efter sommarens dåliga facit. Jag ser ett stort spelvärde i att boka Mjällby i kvällens match.

Norrby kommer förberedda till matchen på Strandvallen ikväll. Målet är tre poäng och hänga på toppen.

Bortaanalys Norrby: Norrby har plockat in Ivo Pekalski, en spelare som bidrar med en väldig rutin och spelskicklighet till lagets mittfältsspel. Att få in en sådan karaktärsspelare gör att jag höjer alla mina tio fingrar upp i luften och varnar för att Norrby kan komma att kliva rejält i tabellen. Det är ingen dussinlirare man fått in i den gamla MFF spelaren – nä det är en vinnarskalle av icke dess nåde. Visst börjar Ivo bli gammal (28) och ha krämpor överallt, samt är väldigt skadebenägen, men att han ska dominera i superettan och i Norrby om han kan spela, är det inget tvivel om. Det är mannen som kommer avgöra de där 50/50 duellerna som kommer att gör ont och de i sin tur kommer generera i målchanser för Norrby. Det är bara att gratulera Norrby och superettan att man lyckats signa en sådan spelare.

Norrby var inne i en rejäl svacka med tre raka förluster, där man bland annat förlorade mot Halmstad hemma (0-1), Brommapojkarna borta (3-1) samt Gais borta (1-0). Men senast vände det, då man krossade Öster hemma (3-1) vilket också blev nådastöten för den överreklamerade Järdler i Öster lägret, Järdler fick sparken vilket inte var en dag för tidigt. Öster som var seriefavoriter innan starten av superettan, tog direkt en poäng med nya tränare. Nu möter Norrby ett riktigt starkt hemmalag och då gäller det att man är med och sätter de chanser man får. Norrby borta är inte så bra, S 9 V 2 O 4 F 3 M 9:10 P 10, men med Ivo i elvan och ett nytt självförtroende efter att förnedrat Öster, så tror jag att Norrby kommer ta minst en poäng i kvällens match. Man har som spelbolag överskattat Mjällby itill denna match.

Matchbilden: Mjällby kommer ligga på och försöka hitta spelet mot ett kompakt Norrby. Det är trångt på Strandvallen och inte lätt att hitta ytor, när Norrby vinner boll kommer de snabbt att ställa om, detta kan bli en match som slutar 0-0!

Spelanalys: I princip talar det mesta för att hemmalaget ska ta en seger ikväll och avancera upp som serieledare fram tills att Varberg spelat sin match i artonde omgången, i alla fall om man tittar på hur spelbolagen sätter oddsen. Men jag tror annorlunda, Mjällby har haft galet med tur och de säger själva att de inte är så bra som tabellen visar. Det kommer komma en svacka och den kanske redan kommer i kväll, vilket jag tror. Jag bokar Mjällby. Med Ivo i laget får man en helt ny dimension i Norrbys trupp. Norrby siktar på att haka på i toppstriden genom att att sno med sig tre poäng i torsdagens bortamatch mot serietvåan Mjällby.
Vi har gjort en grundlig analys av dem och det vi har sett skrämmer oss inte, säger Norrbys manager Mohammed Ali Khan. När dessutom Mjällbys bästa spelare är tillbaka i Malmö (Vagic) kommer detta att märkas, trots att man fått in Omoh som man tror mycket på, så är det är en stor skillnad i klass på dessa två spelare.
Spelförslaget:

Liga: Superettan / Land: Sverige / Spelplats: Strandvallen ( Mjällby) / Spelstopp: 1/8 kl 19,00 / Insats 1000 kr / Spel: Boka Mjällby / Odds 1,98 / Spelbolag: Betfair Exchange 

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Betfair Exchange / Betfair spelbörs

”Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen