fbpx
Connect with us

Lämnar Liverpool med omedelbar verkan – efter 17 år tillsammans

Publicerad

on

Liverpool går som tåget för tillfället. Efter ett fint resultat i Champions League senast mot Roma, där man tillslut lyckades vinna med 5-2, har man nu den ena foten i finalen. Trots detta verkar inte allt vara frid och fröjd bakom kulisserna på Anfield. Enligt Daily Record har Jürgen Klopp haft en rejäl konflikt med andretränaren Zeljko Buvac – som nu har valt att lämna klubben med omedelbar verkan.

Klopp och Buvac har arbetat ihop i hela 17 år – enda sedan tysken inledde sin tränarkarriär i Mainz. Klopp har tidigare beskrivit Buvac som ”hjärnan” i sin nuvarande Liverpool-organisation. Daily Record påstår sig ha fått uppgiften från en källa med insyn.

”De har haft ett stort bråk. De pratar inte med varandra på träningarna, Buvac går inte på taktikgenomgångarna, och han har ingen talan längre när laget ska tas ut. Förut var han den ende som Klopp lyssnade på. Relationen har kraschat, och spelarna har informerats om att han kommer lämna Liverpool”, skriver tidningen.

Härnäst väntar returmötet med Roma borta på Olimpico för Liverpool. Engelsmännen har med sig en 5-2 ledning från det första mötet och mycket talar för att laget får avsluta säsongen nere i Kiev, där finalen spelas. Finalen spelas den 26:e maj.

Så här gör du för att ta del av kampanjen:

  • Registrera ett konto på Unibet genom denna länk eller knappen nedan.
  • Gör valfri instättning – få upp till 500% insättningsbonus.
  • Välj vilken bonus du vill utnyttja.

Gå till kampanj

Regler och villkor

  • Du måste vara en nykund hos Unibet
  • Unibets generella regler och villkor gäller
Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen