fbpx
Connect with us

5 spelare som spelat med både Messi och Ronaldo svarar på vem som är bäst

Publicerad

on

Det eviga frågan. Vem är egentligen bäst av dessa två levande legendarer? För er som undrat har nu Carlos Tevez, Àngel Di Maria, Henrik Larsson, André Gomes och Deco svaraet på frågan. Huruvida opartiska dessa fem herrar är tål att diskuteras, dock kan man inte ta ifrån de att de faktiskt är bland de få spelare i världen som har delat omklädningsrum med BÅDE Messi och Ronaldo.

Det var två spelare med anknytning till det argentinska landsslaget, varav en har spelat för Real Madrid och tre spelare med anknytning till Barcelona, varav två har anknytning till Portugals landslag som svarade på den stora frågan.

Carlos Tevez: ”Lionel Messi” – Manchester United och Argentina:

Argentinaren som tillbringade sju säsonger i Premier League och vägrade prata engelska i intervjuerna har ett cumbia-band i Argentina. Tillbringade två säsonger tillsammans med Cristiano Ronaldo i Manchester United innan portugisen flyttade vidare till Real Madrid. Tevez har spelat 76 landskamper för Argentina och gjort 13 mål.

Cristiano slet hårt och tränade för att bli bäst, medan det kom naturligt för Leo. Det är den största skillnaden mellan de två bästa spelarna i världen. Messi spelar en helt annan sport. Det är helt naturligt för Messi att göra tre mål i en match.

– Carlos Tevez, Argentina & Manchester United.

Ángel Di Maria: ”Lionel Messi” – Real Madrid och Argentina:

Att Messi är den störste i Argentina råder inget tvivel om. Di Maria tillbringade fyra säsonger i Real Madrid och formade del av anfallet tillsammans med Cristiano Ronaldo bland annat. På 93 matcher har Di Maria gjort 19 mål för Argentinas landslag. Efter flytten från Real Madrid har Di Maria varit tydlig med att han inte hyser några varma känslor för sin före detta klubb då han vid upprepade tillfällen har flirtat med konkurrenterna Barcelona.

Messi är alltid bäst – han är bäst varje år. Cristiano Ronaldo är en speciell spelare men Messi är från en annan planet. Det finns inga ord som kan beskriva Messi, han överraskar alltid.

– Ángel Di Maria, Argentina & Real Madrid.

Henrik Larsson: ”Lionel Messi” – Manchester United och Barcelona:

Svenske superstrikern tillbringade två säsonger i Barcelona med Messi och spelade sju matcher tillsammans med Cristiano Ronaldo för Manchester United under ett kort lån. ’Henke’ Larsson är en av de spelare som blev omtyckt var han än har spelat och än idag pratar man varmt om svensken som var med och vann Champions League med Barcelona i Spanien.

Cristiano har oturen att spela samtidigt som Messi. Ronaldo är en väldigt bra spelare, men Messi är ännu bättre. Han är inte från den här världen. Han är så bra att det nästan är otroligt. När du ser honom ha bollen vid fötterna är det svårt att tro att någon skulle kunna göra samma sak. Han är fantastisk att skåda.

– Henrik Larsson, FC Barcelona & Manchester United.

Andre Gomes: Vägrade svara – Barcelona och Portugal:

Portugisen slog igenom i Valencia för två säsonger sedan och blev köpt av Barcelona, vilka han har tillhört sedan dess. Omnämns ofta som ett misslyckat köp då vi inte har fått se skuggan av spelaren han var i Valencia sedan flytten. Däremot var han högt delaktig i det portugisiska landslagets största bedrift någonsin då de vann EM 2016. Totalt 29 matcher har Andre Gomes spelat för Portugal, majoriteten tillsammans med Cristiano Ronaldo.

Av respekt tycker jag inte om att jämföra de två (Ronaldo och Messi). Jag kommer aldrig att svara på det. Jag är portugis och har kärlek för Cristiano, precis lika mycket som jag har för Messi som är min lagkamrat i Barcelona.

– André Gomes, Portugal & FC Barcelona.

Deco: ”Ronaldinho” – Barcelona och Portugal:

Född och uppvuxen i Brasilien men valde att representera det portugisiska landslaget då konkurrensen inte var lika hög som i Brasilien. Gjorde 75 landskamper för Portugal och spelade tillsammans med Cristiano Ronaldo under EM 2004, då Portugal förlorade mot Grekland i finalen. I sin klubblagskarriär tillbringade Deco fyra säsonger i Barcelona var han skådade den unge Messis uppkomst.

Cristiano var ung och atletisk, väldigt dedikerad. Messi tränade hårt för att nå den nivån han är på nu i Barcelona. Ronaldinho var en naturbegåvning med en speciell gåva. När vi passade bollen till honom kom dribblingarna och målen från en annan värld. Han var mycket mer begåvad än både Leo och Cristiano.

– Deco, Portugal & FC Barcelona.

Så här gör du för att ta del av kampanjen:

  • Registrera ett konto på Unibet genom denna länk eller knappen nedan.
  • Gör valfri instättning – få upp till 500% insättningsbonus.
  • Välj vilken bonus du vill utnyttja.

Gå till kampanj

Regler och villkor

  • Du måste vara en nykund hos Unibet
  • Unibets generella regler och villkor gäller
Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen