fbpx
Connect with us

Messi hjälte när Barcelona säkrade ligatiteln

Publicerad

on

Barcelona är fortsatt obesegrade i La Liga och igår kväll säkrade man sin 25:e ligatitel när laget besegrade Deportivo La Coruna. Lionel Messi stod för ett nytt hattrick när man tillslut lyckades vinna med 2-4 och blev därmed matchens hjälte. Det är nu bekräftat att Andres Iniesta kommer lämna Barcelona efter säsongen. Under söndagskvällen byttes han in i den 87:e minuten till stående ovationer och fick vara med när Barcelona tog hem ytterligare en ligatitel. Här kommer spelarbetygen från matchen: 

 • Ter Stegen 6
  Alltid stabil och trygg i målet men den här matchen så kändes han inte helt trygg där han stod för några felpassningar och rensningar som i vanliga fall inte sker.
 • Alba 6
  Vår speediga lilla ytterback hade det rätt tufft försvarsmässigt idag. Lyckades inte blocka första målet helt och var lite efter i defensiven kändes det som. Offensivt så lyckades han inte riktigt hitta dom avgörande passningarna heller.
 • Umtiti 7
  Den mest stabila utav backarna. Umtiti fortsätter på den storslagna vägen och visar att han har en extremt ljus framtid framför sig.
 • Pique 5
  Mittbacken som idag kändes otroligt seg i försvaret och var helt felplacerad. Lyckades i mina ögon inte med något försvarsmässigt utan allt gick på halvfart för hans del.
 • Semedo 6
  Högerbacken visar verkligen framfötterna sedan skadan han hade för några månader sen. Han är grymt bra defensivt där han hjälper Pique vid ett par tillfällen samt offensivt där han visar prov på fart och teknik. Har en del kvar och lära sig men det bådar gott.
 • Busquets 6
  Spelaren som är så viktig för att Barcelona ska ticka lyckades inte komma upp i nivå. Kändes väldigt slö precis som Pique och gick nästan på halvfart.
 • Rakitic 7
  Mittfältaren gjorde precis tvärtemot det jag kritiserade honom för förra veckan. Varje gång han hade möjlighet så vände han upp med bollen och gick framåt vilket var otroligt kul och se. Det gick snabbt när han hade bollen och han skapade oreda på mittfältet.
 • Coutinho 8
  Visade återigen vilken fotbollskunskap grabben besitter. Verkar även ha hittat rätt med Messi då man såg flera gånger att kombinationsspelet mellan dessa två blir allt bättre. Gör dessutom första målet på ett elegant sätt.
 • Dembele 7
  Var ständigt ett hot mot Deportivo även om han inte riktigt lyckas få ordning på sina fötter i den här matchen. Hittar Coutinho med en enkel passning som leder till 1-0. Efter det så försöker han ta sig loss men lyckades inte riktigt.
 • Suarez 8
  Målmaskinen som i den här matchen blev assistkungen istället. Hittar Messi med en delikat passning vid 2-0 målet samt även vid 4-2 målet där alla förväntar sig ett skott. Var extremt bra framspelare men inte lika bra målgörare den här matchen.
 • Messi 9
  Kungen som står för ett nytt hattrick för att hjälpa och säkra ligatiteln. Möter inte bollen vid flera tillfällen och känns inte helt 100. Visar ändå att han är världens bästa genom att sätta dit tre baljor på en dålig dag.
 • Valverde 7
  Tränaren som ofta varit irriterad för sitt defensiva tänk visar ändå att han kan spela fotboll med sina lag. Ser bättre och bättre ut men har fortfarande mycket kvar att bevisa.

Avbytare:

 • Paulinho 6
  Kommer in för att förstärka defensiven och hjälper till att ge balans på mittfältet men inte mycket mer än så.
 • Denis 6
  Kommer in och visar att han verkligen är spelsugen och att han har något och bevisa. Gillar verkligen drivet killen har och tekniken han besitter.
 • Iniesta
  Spelade för lite för att betygsättas

Så här gör du för att ta del av kampanjen:

 • Registrera ett konto på Betfair genom denna länk eller knappen nedan.
 • Gör valfria insättning.
 • Få 100% bonus upp till 1000 kronor.

Gå till kampanj

Regler och villkor

 • Du måste vara en ny kund hos Betfair
 • Betfairs generella regler och villkor gäller
Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen