fbpx
Connect with us

Steven Gerrard blir ny huvudtränare för forna storklubben

Publicerad

on

Steven Gerrard förväntas lämna Liverpool och flyttlasset går nu mot Skottland. Efter 17 säsonger i Liverpool som spelare och sedan en liten sejour i MLS och LA Galaxy, uppges han nu bli ny huvudtränare för skotska Glasgow Rangers.

Efter att ha flyttat hem igen efter sin spelarkarriär och tagit över Liverpools akademi väntar nu ytterligare ett test för 37-åringen. Flera engelska medier rapporterar om att Rangers kommer att presentera Steven Gerrard under en presskonferens i dag (läs söndag). Han uppges ta med sig Garcy McAllister som ny assisterande tränare.

Den nuvarande Liverpooltränaren Jürgen Klopp ska ha givit sitt godkännande för Gerrard att lämna akademin. Så inför nästa säsong kan det bli minst sagt ytterligare spets inför de klassiska Old Firm-derbyt mellan Rangers och Celtic, där den forne Liverpooltränaren Brendan Rogers nu är huvudtränare.

Så här gör du för att ta del av kampanjen:

  • Registrera ett konto på Betfair genom denna länk eller knappen nedan.
  • Gör valfria insättning.
  • Få 100% bonus upp till 1000 kronor.

Gå till kampanj

Regler och villkor

  • Du måste vara en ny kund hos Betfair
  • Betfairs generella regler och villkor gäller
Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen