fbpx
Connect with us

Di Francesco: ”Vi kommer gå full fart framåt direkt”

Publicerad

on

I kväll är det äntligen dags för det första semifinalmötet i Champions League där Liverpool tar emot Roma inför ett glödhett Anfield. Liverpool kommer in till denna match med en helt fantastiskt statistik i Champions league där man har stått för hela 33 mål denna säsong, 10 av dessa har man gjort i slutspelet. Roma har än så länge gjort 6 mål i slutspelet och om man ska tro Romas tränare Eusebio Di Francesco – kommer laget inte vara rädda för att gå framåt mot Liverpool. 

Hemmaplan har varit båda lagens facit denna säsong. Tittar man på antalet vinster, ser man klart och tydligt att båda lagen trivs minst sagt bäst att spela på hemmaplan. Di Francesco säger att han inte räds Liverpools hemmafacit och att man kommer gå full fart framåt redan från minut ett.

”Vi kommer absolut inte parkera bussen. Liverpool måste jobba otroligt hårt om dom ska lyckas få oss att falla så djupt ner i banan.”

Liverpool har varit otroligt starka i offensiven denna säsong, både i Premier League och i Champions league. Ingen har väl missat Mohamed Salahs framfart och briljans för ’The Reds’. När Di Francesco talar om denna match säger han att man fokuserar på laget Liverpool, inte bara på en spelare.

”Det är inte bara Salah som spelar i Liverpool, hela deras anfallstrio är världsklass, hela deras lag är världsklass! Nu när vi har förberett oss inför denna match har vi såklart fokuserat på deras starkaste spelare men framförallt har vi fokuserat och förberett oss för Liverpool som lag.”

Till kvällens match har vi ett helt fantastiskt erbjudande – där alla Liverpoolsupportrar har chansen att få en helt unik Mohamed Salah t-shirt. Se till att inte missa chansen för ditt unika exemplar.

1. Skapa ett konto på något av dessa spelbolag:

 • Klicka här: CoolbetSätt in 100kr och få 500kr, bonuskod: 50TIPS 
 • Klicka här: Betfair8.00x pengarna i en oddsboost på en Liverpool vinst.

2. Gör en insättning och spela för minst 100kr

Du måste sätta in och lägga ett spel för minst 100kr hos spelbolagen ovan för att kunna vara med i kampanjen. Det gäller ENBART via länkarna ovan.

3. Fyll i dina uppgifter så får du en EXKLUSIV Liverpool t-shirt

Fyller du i denna kontaktform så får du förutom spelbolagens erbjudanden även en exklusiv Liverpool t-shirt med Salah och nr 11 tryckt på ryggen från oss (värde 349kr). Vi behöver dina uppgifter för att kunna verifiera att du har registrerat dig via länkarna ovan och för att skicka din tröja på posten.


  SMLXLXXL


  • Regler och villkor för kampanjen:
   • Detta erbjudande gäller fr.o.m måndag 2018-04-23 till matchstart.
   • För att kunna få 2 t-shirtar så kan man regga sig hos bägge spelbolagen och sätta in samt lägga ett spel för minst 100kr var.
   • Du måste sätta in och lägga spel för minst 100kr hos spelbolagen ovanför att kunna vara med i kampanjen.
   • Du måste skapa ett nytt konto hos någon av dom utvalda spelbolagen, endast via länkarna i denna artikel.
   • Du måste vara minst 18 år för att delta.
  Anti-Ai Alliance – certificate

  Managed By Sportpanelen