fbpx
Connect with us

Fotboll

Francesco Totti: ”Liverpool är riktiga förebilder till Roma”

Publicerad

on

Att Liverpool och Roma skulle stå som två av semifinalisterna i Champions League var det nog relativt få som trodde på förhand. Nu berättar mittfältslegendaren Francesco Totti att hans Roma bör ta efter Liverpool för att fortsätta lyckas i Europa – och att klubben verkligen ser upp till kvällens motståndare. 

Trots att han personligen har dåliga minnen från tidigare möten med Liverpool, som börjar med Europacupfinalen 1984 endast var 17 år ung och sedan mötet 17 år senare när Liverpool slog ut Roma i UEFA-cupen, menar Totti att klubben är en riktig inspirationskälla.

”När jag hör Liverpool tänker jag på respekt, en storklubb, fantastiska fans och ett lag att ta efter. Förutom mina personliga erfarenheter mot laget (som spelare) har jag fantastiska minnen från Anfield. Atmosfären, känslan och passionen från fansen är väldigt imponerande” säger han till Liverpools hemsida.

Totti kommer själv att vara på plats på Anfield i form av klubbdirektör för det italienska huvudstadslaget. Efter att han lade skorna på hyllan förra året – väljer han även att hylla sin forne lagkamrat i Roma, Mohamed Salah. Han menar på att det inte alls är förvånade att han levererat på allra högsta nivå redan under sin första säsong.

Jag har sett ett antal matcher med Liverpool den här säsongen. Särskilt för att Salah spelar där. Det förvånar mig inte alls att han lyckats redan efter en säsong med klubben. Klopp är en av de bästa tränarna i världen och har fått ihop helheten med laget på ett fantastiskt sätt.”

Det första mötet av semifinalen äger rum i kväll klockan 20.45 inför ett kokande Anfield. Se även till att inte missa chansen att få en helt unik Mohamed Salah tröja inför mötet med Roma i kväll. Det enda du behöver göra är tre väldigt ENKLA steg för att ta del av det exklusiva erbjudandet.

1. Skapa ett konto på något av dessa spelbolag:

2. Gör en insättning och spela för minst 100kr

Du måste sätta in och lägga ett spel för minst 100kr hos spelbolagen ovan för att kunna vara med i kampanjen. Det gäller ENBART via länkarna ovan.

3. Fyll i dina uppgifter så får du en EXKLUSIV Liverpool t-shirt

Fyller du i denna kontaktform så får du förutom spelbolagens erbjudanden även en exklusiv Liverpool t-shirt med Salah och nr 11 tryckt på ryggen från oss (värde 349kr). Vi behöver dina uppgifter för att kunna verifiera att du har registrerat dig via länkarna ovan och för att skicka din tröja på posten.


  SMLXLXXL


  • Regler och villkor för kampanjen:
   • Detta erbjudande gäller fr.o.m måndag 2018-04-23 till matchstart.
   • För att kunna få 2 t-shirtar så kan man regga sig hos bägge spelbolagen och sätta in samt lägga ett spel för minst 100kr var.
   • Du måste sätta in och lägga spel för minst 100kr hos spelbolagen ovanför att kunna vara med i kampanjen.
   • Du måste skapa ett nytt konto hos någon av dom utvalda spelbolagen, endast via länkarna i denna artikel.
   • Du måste vara minst 18 år för att delta.

  Managed By Sportpanelen