fbpx
Connect with us

Landslagsstjärnan skadad och missar mötet med Real Madrid

Publicerad

on

I morgon är det återigen dags för Champions league där Real Madrid reser till Tyskland för att möta ett revanschsuget Bayern München på Allianz Arena. Bayern har sedan tidigare bekräftat att Arturo Vidal kommer missa resten av säsongen och nu har man fått ett ytterligare väldigt tungt bakslag.

Bayerns österrikiske vänsterback David Alaba kommer att missa morgondagens semifinal. 25-åringen har tidigare i karriären haft problem med sitt lår och har nu slagit upp det igen. Österrikaren var inte med när Bayern i dag gjorde sin sista träning inför matchen mot Real Madrid. Det är tyska tidningen Bild som bekräftar skadan på landslagskaptenen.

Den som nu förväntas ersätta Alaba är den brasilianske ytterbacken Rafinha, som har spelat 24 matcher i Bundesliga denna säsong samt 7 matcher i Champions League.

Inför mötet mot Bayern har vi på Sportpanelen en exklusiv kampanj för alla som älskar Real Madrid – skapa ett nytt konto och få en unik Madridista t-shirt. Du hittar villkoren nedan.

1. Skapa ett konto på något av dessa spelbolag:

 • Klicka här: Coolbet, sätt in 100kr och få 500kr, bonuskod: 50TIPS 
 • Klicka här: Betfair, 16.00x pengarna i en oddsboost på en Real Madrid vinst.

2. Gör en insättning och spela för minst 100kr

Du måste sätta in och lägga ett spel för minst 100kr hos spelbolagen ovan för att kunna vara med i kampanjen. Det gäller ENBART via våra exklusiva länkar i artikeln.

3. Fyll i dina uppgifter för att få en EXKLUSIV Madridistatröja

Fyller du i denna kontaktform så får du förutom spelbolagens erbjudanden även en exklusiv tröja med Madridista och Ronaldo nummer 7 tryckt på ryggen från oss (värde 349kr). Vi behöver dina uppgifter för att kunna verifiera att du har registrerat dig via länkarna och för att skicka din tröja på posten.


  SMLXLXXL


  • Regler och villkor för kampanjen:
   • Detta erbjudande gäller fr.o.m måndag 2018-04-23 till matchstart.
   • För att kunna få 2 t-shirtar så kan man regga sig hos bägge spelbolagen och sätta in och lägga spel för minst 100kr var.
   • Du måste sätta in och lägga spel för minst 100kr hos spelbolagen ovanför att kunna vara med i kampanjen.
   • Du måste skapa ett nytt konto hos någon av dom utvalda spelbolagen via länkarna i denna artikel för att kunna ta del av denna kampanj.
   • Du måste vara minst 18 år för att delta.
  Anti-Ai Alliance – certificate

  Managed By Sportpanelen