fbpx
Connect with us

Madridista TV: Fantastisk uppladdning inför semifinalen

Publicerad

on

Det vankas slutspurt i Champions League. I kväll tar Bayern München emot Real Madrid hemma på Allianz Arena. Inför mötet har Madridista TV Sverige bjudit in en Bayern München-expert för att prata upp det första mötet.

Hur ska Zidane ställa upp laget? Vilka är Bayern Münchens styrkor respektive svagheter? Vad tror vi om utgången och vilken matchbild kommer att ta form? Alla dessa frågar besvaras i veckans avsnitt av Madridista TV. Glöm inte heller bort att ta del av det fantastiska erbjudandet inför matchen – där du får en unik Madridista tröja med Ronaldo på ryggen. Exklusivt från Madridista TV tillsammans med Sportpanelen.

Här kan du se avsnittet:


Inför mötet mot Bayern har vi på Sportpanelen en exklusiv kampanj för alla som älskar Real Madrid – skapa ett nytt konto och få en unik Madridista t-shirt. Du hittar villkoren nedan.

1. Skapa ett konto på något av dessa spelbolag:

 • Klicka här: Coolbet, sätt in 100kr och få 500kr, bonuskod: 50TIPS 
 • Klicka här: Betfair, 16.00x pengarna i en oddsboost på en Real Madrid vinst.

2. Gör en insättning och spela för minst 100kr

Du måste sätta in och lägga ett spel för minst 100kr hos spelbolagen ovan för att kunna vara med i kampanjen. Det gäller ENBART via våra exklusiva länkar i artikeln.

3. Fyll i dina uppgifter för att få en EXKLUSIV Madridistatröja

Fyller du i denna kontaktform så får du förutom spelbolagens erbjudanden även en exklusiv tröja med Madridista och Ronaldo nummer 7 tryckt på ryggen från oss (värde 349kr). Vi behöver dina uppgifter för att kunna verifiera att du har registrerat dig via länkarna och för att skicka din tröja på posten.


  SMLXLXXL


  • Regler och villkor för kampanjen:
   • Detta erbjudande gäller fr.o.m måndag 2018-04-23 till matchstart.
   • För att kunna få 2 t-shirtar så kan man regga sig hos bägge spelbolagen och sätta in och lägga spel för minst 100kr var.
   • Du måste sätta in och lägga spel för minst 100kr hos spelbolagen ovanför att kunna vara med i kampanjen.
   • Du måste skapa ett nytt konto hos någon av dom utvalda spelbolagen via länkarna i denna artikel för att kunna ta del av denna kampanj.
   • Du måste vara minst 18 år för att delta.
  Anti-Ai Alliance – certificate

  Managed By Sportpanelen