fbpx
Connect with us

Allt du behöver veta inför kvällens heta semifinal

Publicerad

on

I kväll spelas det första semifinalmötet på Allianz Arena mellan Bayern München och Real Madrid i Champions League. Två av världens mest klassiska, anrika och just nu starkaste klubbar är det som ställs mot varandra. Den som går segrande ur denna strid kommer att få möta antingen Liverpool eller Roma i finalen, när allt ska knytas ihop.

Under de tre senaste åren har lagen möts sex gånger, där Real Madrid har stått som segrare totalt fem av gångerna. Bayern München har alltså bara lyckats vinna en gång – detta var dock i försäsongsturneringen Audi Cup.

Spelåret har varit av blandad karaktär för Real Madrid. La Liga-titeln har redan Barcelona lyckats plocka hem och Real Madrid är inte bättre placerade än trea, men här i Champions League – som de vunnit tre av de fyra senaste åren – har det varit andra tag från klubbens sida. I slutspelet har både Paris Saint-Germain och Juventus skickats ut. Reals enda potentiella avbräck inför denna match är på Nacho, han ser dock ut att ta plats på bänken av rapporter att döma.

Bayern München har gått som tåget under den nygamla tränaren, Josef Heynckes. I Bundesliga dominerar de fullständigt – mer specifikt: 22 pinnar ner till närmsta konkurrent – och i Champions League har de städat av motstånd som PSG, Sevilla och Besiktas. Den tyska maskinen kommer att behöva klara sig utan Kingsley Coman, Arturo Vidal samt Manuel Neuer till denna match.

Som vi tidigare sett i hans karriär, ser Cristiano Ronaldo ut att vara i sitt livs bästa form när slutfasen av säsongen börjar närma sig.  Han skulle mycket väl kunna bli tungan på vågen, som så ofta förr i den här typen av matcher.

Till kvällens match har vi ett helt fantastiskt erbjudande – där alla Realsupportrar har chansen att får en helt unik Cristian Ronaldo t-shirt. Se till att inte missa chansen för ditt unika exemplar.

1. Skapa ett konto på något av dessa spelbolag:

 • Klicka här: Coolbet, sätt in 100kr och få 500kr, bonuskod: 50TIPS 
 • Klicka här: Betfair, 16.00x pengarna i en oddsboost på en Real Madrid vinst.

2. Gör en insättning och spela för minst 100kr

Du måste sätta in och lägga ett spel för minst 100kr hos spelbolagen ovan för att kunna vara med i kampanjen. Det gäller ENBART via våra exklusiva länkar i artikeln.

3. Fyll i dina uppgifter för att få en EXKLUSIV Madridistatröja

Fyller du i denna kontaktform så får du förutom spelbolagens erbjudanden även en exklusiv tröja med Madridista och Ronaldo nummer 7 tryckt på ryggen från oss (värde 349kr). Vi behöver dina uppgifter för att kunna verifiera att du har registrerat dig via länkarna och för att skicka din tröja på posten.


  SMLXLXXL


  • Regler och villkor för kampanjen:
   • Detta erbjudande gäller fr.o.m måndag 2018-04-23 till matchstart.
   • För att kunna få 2 t-shirtar så kan man regga sig hos bägge spelbolagen och sätta in och lägga spel för minst 100kr var.
   • Du måste sätta in och lägga spel för minst 100kr hos spelbolagen ovanför att kunna vara med i kampanjen.
   • Du måste skapa ett nytt konto hos någon av dom utvalda spelbolagen via länkarna i denna artikel för att kunna ta del av denna kampanj.
   • Du måste vara minst 18 år för att delta.
  Anti-Ai Alliance – certificate

  Managed By Sportpanelen