Connect with us

Spelarbetyg: Väldigt fina prestationer mot Bayern München

Publicerad

on

Real Madrid vände ett tidigt 1-0 underläge till 1-2 borta mot Bayern München. En väldigt intensiv och bra match – där Bayern åkte på två tidiga skador på Arjen Robben och Jerome Boateng. Ett fint resultat inför returen på Bernabeu.

Här är spelarbetygen från den första semifinalen:

• Navas – 3
    Han blir godkänd för sin andra halvlek men svajar för mycket i första halvlek. Måste börja prestera under fulla 90 minuter.
  • Carvajal – 3
    Hade god koll på Ribery innan han gick av för skada. Ibland saknar han kylan en mot en men i det stora hela lyckades han hålla koll på Ribery. Godkänd.
  • Ramos – 4
    Briljant, täckte av allt och spelade ett fantastiskt försvarsspel. Bäst i backlinjen.
  • Varane – 3.5
    Grym insats av fransosen, gjorde sitt jobb nästintill felfritt.
  • Marcelo 4
    Han gör ett fantastiskt mål och bidrar mycket offensivt. Sen har han en tendens att släppa till för mycket för min smak men han kompenserar med mål och offensiv briljans.
  • Modric – 3
    Han är godkänd men det är inte samma Luka. Han kan inte täcka upp en kant utan att tröttna. Man ser att när en ytter hjälper Modric så kan han fokusera på jobbet på mittfältet. Godkänt men han kan mycket bättre.
  • Casemiro – 3
    Han blir godkänd. Han gjorde sitt jobb. Viktig för laget.
  • Kroos – 3.5
    Mer än godkänd, han fördelar bollar som ingen annan. Han lugnar spelet som ingen annan.
  • Isco – 2
    Fick inte mycket uträttat innan han klev av för skada i den första halvleken.
  • Ronaldo – 3
    Helt klart godkänd. Sliter för laget och gör sitt bästa. Får inte tillräckligt med understöd för att hota närmare mål.
  • Lucas Vazquez – 3.5
    Sliter, ödmjuk som få och gör ett hästjobb för sina lagkamrater. Är delaktig i målet som vinner marängerna matchen.