fbpx
Connect with us

Fotboll

Få en rejäl oddsboost på Real Madrid mot Leganes

Publicerad

on

Real Madrid tog en mycket viktig seger i det första mötet med Bayern München i Champions League. 1-2 på Allianz Arena betyder att spanjorerna har ett fint utgångsläge till nästa veckas retur. Först väntar dock ett möte med Leganes i La Liga – och nu erbjuder Betfair alla nya kunder hela 6 gånger pengarna på en vinst för marängerna

Trots att ligan i stort sett är avklarat spelar Real Madrid nu för att sno åt sig andraplatsen före rivalerna Atletico Madrid i La Liga. Endast fyra poäng skiljer lagen emellan och då har Real Madrid en match mindre spelad. Vid en seger mot 15:e placerade Leganes är det endast en poängs skillnad mellan lagen inför de sista matcherna i ligan.

För att öka intensiteten ytterligare inför lördagens möte väljer nu Betfair att erbjuda alla som blir nya kunder hela 6 gånger pengarna på en seger för Real Madrid. Ett fint erbjudande för alla som vill utöka sin kassa.

Så här gör du för att ta del av kampanjen:

Gå till kampanj

Regler och villkor

  • Du måste vara en ny kund hos Betfair
  • Betfairs generella regler och villkor gäller

Managed By Sportpanelen