fbpx
Connect with us

Inför helgens La Liga: Få en exklusiv Barcelona t-shirt

Publicerad

on

Efter förra helgens finalvinst mot Sevilla i Copa del Rey behöver Barcelona endast en poäng för att säkra segern i La Liga och fira att man vunnit dubbeln denna säsong. Inför avgörandet mot Deportivo La Coruna har vi nu tagit fram en exklusiv kampanj för alla som älskar Barcelona – där alla våra läsare har chansen att få 7 gånger pengarna på en Barcelona seger plus en Barcelona t-shirt från vår nya supportershop.

För att ta del av denna unika kampanj behöver du endast följa tre enkla steg för att få både tröjan samt en oddsboost till 7 gånger pengarna. Följ endast de 3 enkla stegen nedan.

 1. Skapa ett nytt konto hos Betfair via våra exklusiva länkar.
 2. Sätt in 100kr och placera dessa på en valfri marknad.
 3. Få en exklusiv Barcelona t-shirt värde 299kr.

1. Skapa ett nytt konto hos Betfair:

 • Klicka här: Betfair7.00x pengarna i en oddsboost på en Liverpool vinst.

2. Gör en insättning och spela för minst 100kr

Du måste sätta in och lägga ett spel för minst 100kr hos Betfair för att kunna vara med i kampanjen. Endast 50 kronor räknas till kampanjen om 7 gånger pengarna, så resterande 50 kronor måste du placera på ett annat valfritt spel för att aktivera tröjerbjudandet. Erbjudandet gäller ENBART via länkarna i denna artikel. Om du inte registrerar dig via länkarna ovan kan vi inte verifiera dina uppgifter.

3. Fyll i dina uppgifter så får du en EXKLUSIV Barcelona t-shirt

När du skapat ett nytt konto och satt in samt spelat för 100 kronor, fyller du i denna kontaktform. Då får du förutom Betfairs erbjudande även en valfri Barcelona t-shirt från vår webshop. Vi behöver dina uppgifter för att kunna verifiera att du har registrerat dig via länkarna ovan och för att skicka din tröja på posten.

 • Regler och villkor för kampanjen:
  • Detta erbjudande gäller from fredag 2018-04-27 till matchstart.
  • Du måste sätta in och lägga spel för minst 100kr hos Betfair för att ta del av kampanjen.
  • Erbjudandet gäller endast nya kunder.
  • Du måste vara minst 18 år för att delta i kampanjen.
Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen