fbpx
Connect with us

Liverpool har värvat 3 nya talanger

Publicerad

on

Fabian-Mrozek

Det har hänt mycket i Liverpool och deras akademi. De har rekryterat nya spännande spelare och dessutom fått nya chefer. Fortsätt läsa för att få veta mer. 

Tre tonåringar klara för Liverpool

Nu har Liverpool officiellt avslöjat att de har skrivit kontrakt med Fabian Mrozek, Mateusz Musialowski och Melkamu Frauendorf. Tonårstrion lades till på akademisektionen på hemsidan, iförda fotbollströjor från Nike, för den kommande säsongen. 

Den polska målvakten Mrozek anslöt i slutet av förra terminen från FC Wroclaw, och mittfältsduon Musialowski och Frauendorf har kommit från SMS Lodz och Hoffenheim. 

Alla tre har akademisk examen på juniornivå. Musialowski spelar för Polen och Frauendorf representerar Tyskland. Det skapar en stark konkurrens och ger ett urval till nya ungdomschefer som Marc Bridge-Wilkinson och Barry Lewtas. 

Nya chefer 

Lewtas ersatte Neil Critchley som chef för spelarna under 23 år i Liverpools akademi. Detta efter att Critchley i mars blev utsedd till tränare för Blackpool. Bridge-Wilkinson har i sin tur hoppat upp till att leda spelarna under 18 år. 

Anfallaren Harvey Blair kommer att inleda det första året på sitt stipendium i Liverpool. Han kommer att få spela tillsammans med anfallaren Oakley Cannonier. 

Nya ”elever” till akademin 

Några andra spelare inkluderar Luca Stephenson från Sunderland, James Balagizi från Manchester City och försvararna Luke Chambers och Lee Jonas. 

Liverpool har sex målvakter från akademin; Vitezslav Jaros, Jakub Ojrzynski, Ben Winterbottom, Oscar Kelly, Mrozek och förstaårseleven Harvey Davies. De kommer att tävla om platser i laguppställningen. De kommer att ha två, en för spelare under 18 och en för spelare under 23. 

Winterbottom värderas mycket högt och skrev sitt första professionella kontrakt den här sommaren. 2019 kom han från Blackburn Rovers och enligt ECHO är han intresserad av att delta i Premier League innan kontraktet träder i kraft.  

Liverpool har även erbjudit att skriva kontrakt med den tonåriga Marcelo Pitaluga från Fluminise. 

Mittfältaren Tyler Morton skrev sitt första professionella kontrakt i måndags efter en iögonfallande kampanj. Han kan, tillsammans med Lewtas, bli en av de som tar ett steg upp nästa termin. 

Adam Lewis och Morgan Boyes har blivit utlånade till Amiens respektive Fleetwood Town. Flera andra i akademisektionen som Yasser Larouci, Rhys Williams, Herbie Kane och Liam Millar kommer också att sträva efter förflyttningar. 

Larouci har förmodligen försvunnit för gott medan Millar har intressenter i Frankrike, Holland, Belgien och Kanada. 

Jake Cain, Paul Glatzel och Billy Koumetio kan komma att användas i ett förstalag.

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen