fbpx
Connect with us

Speltips 15/2 inför måndagen: Tre intressanta singelspel!

Publicerad

on

Februaris tredje vecka är igång och då bjuds det också på fantastiska matcher i ett Champions League och Europa League slutspel. Men innan dessa matcher drar igång så tittar jag på intressanta möten från Europas olika ligor inför måndagen. Här kommer tre intressanta matcher som kan vara värda att lägga en slant på enligt undertecknad.

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

⚽ INFÖR CADIZ – ATHLETIC BILBAO: VIKTIGA POÄNG STÅR PÅ SPEL
Cadiz som är nykomlingen och börjad säsongen otroligt bra, har en dalande formkurva där man har förlorat tre raka matcher i serien. Defensiven fungerar helt enkelt inte, nu har man släppt in hela 13 mål i sina fyra senaste matcher. Trots en gudomlig start för en nykomling i La Liga får man nu se upp så att inte kontraktet i högsta ligan faller de ur händerna. I denna match saknas en av lagets viktigaste spelare i argentinaren Mauro som är avstängd.

Athletic Bilbao har gått bra 2021 med en Supercup-titeln som största höjdpunkt. Laget är faktiskt så bra att man ska kunna slå samtliga lag i serien – ja vill säga om man kommer in med rätt inställning. Hade man spelat varje match som det vore en cupmatch då hade man legat klart bättre än sin elfte plats idag. Precis som Cadiz så måste man se upp för strecket bakifrån som närmar sig med expressfart, nu är det bara fyra poäng ner till strecket och denna match är otroligt viktig att vinna.

Ett sargat och formsvagt hemmalag får svårt att stå upp mot ett bättre och spelskickliga Bilbao. Spelet på bortavinst är strax över dubbla pengarna så bara att klippa!

👉 Spel: Athletic Bilbao vinst / Odds 2.10
👉 Spelvärde: 3 av 5
👉 Avspark: 21.00

⚽ INFÖR TURKGUCU MÜNCHEN – MAGDEBURG: TURKGUCU STUDSAR TILLBAKA!
Att hemmalaget inte håller samma klass som man gjorde i början av säsongen är inget som undgått de som följer Bundesliga 3. Laget började säsongen med offensivt spel och glömde helt att man måste freda sitt eget mål. På de sju första matcherna hade man bara en förlust men 13-9 i målskillnad. Men sedan man upptäckte att man även måste tänka defensivt har man börjat täppa till bakåt men också blivit sämre framåt. Nu har man 29-28 i mål och en åttonde plats med 33 poäng.

Magdeburg har absolut problem i det defensiva spelet eller vad sägs om 19-30 i målskillnad. Näst sist ligger man med 21 poäng. Man kan väl även säga att man har problem offensivt, bara 19 mål på 22 spelade matcher kommer givetvis inte hålla om man ska stanna kvar i serien. Nu har man dessutom blivit nollad tre matcher i rad.

Turkgucu är helt under isen offensivt, ingen seger på de fem senaste, men tre kryss som slutat 0-0 och förlust de två senaste med bara ett gjort mål. Nu anser jag att det lossnar igen. Man möter ett Magdeburg som verkligen är dåliga bakåt och trots att man i formtabellen är bättre än hemmalaget så ska man var underlägsna i denna match. Oddset är galet bra för en hemmaseger och tas absolut emot, även om det inte blir en enkel match att vinna.

👉 Spel: Turkgucu vinst / Odds 2.40
👉 Spelvärde: 3 av 5
👉 Avspark: 19.00

⚽ INFÖR BAYERN MÜNCHEN – BIELEFELD: DAGS ATT BYGGA ETT SPEL!

Att Bayern München ska vinna denna match är det väl ingen annan som tror! Nu är oddset som vanligt skrämmande lågt men här bygger jag ett spel på William Hill med deras Bet Builder funktion. Dubbla pengarna är taget i detta spel.

Bayern har 12-2 i målskillnad på de senaste fem matcherna i serien och Bielefeld har än så länge endast gjort fem mål på sina nio spelade bortamatcher (5-16). Att man ska göra mål på världens bästa klubblag händer bara om BM ska leka som man gjorde mot Mainz (underläge 0-2 i halvlek, vinst 5-2) eller att man vilar för många spelare efter att vunnit finalen i klubb – VM så sent som i torsdags.

Oavsett om man vilar spelare så har man en andra startelva som är bättre än dagens motstånd, så att man vinner är klart – nu gäller det bara att också hålla nollan i denna match.

👉 Spel: Bayern München vinst och hålla nollan / Odds 2.00
👉 Spelvärde: 3 av 5
👉 Avspark: 20.30

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen