fbpx
Connect with us

Speltips 16/2: Riktigt bra fotbollstips inför tisdagen

Publicerad

on

Tisdagsspelet delas mellan England och Holland, till bra odds som säkert kommer att sjunka när vi närmar oss avspark. Här är det även att spela ett Asien spel i någon av matcherna!

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

✅ INFÖR HELMOND – ALMERE: EN MÅSTE MATCH FÖR BORTALAGET / OBS. AVSPARK 16.30
Helmond placerar sig på en fjortonde plats inför denna drabbning. 26 poäng och 30-34 i mål. Man har fortfarande chans att ta en plats i ett direktval, men då måste man börja vinna sina matcher. Nu har man fem kryss och två segrar på de sju senaste matcherna. Detta är givetvis bra, man har dessutom gjort mål i alla dessa matcher (17-9), men det räcker inte med kryss då man har nio poäng upp till Roda på sista kvalplatsen.

Almere fick sig en riktig lektion senast är man förlorade mot topplaget Breda borta (4-0). Innan denna match hade man sju segrar och två kryss. Man ligger fortfarande på en tredje plats med 50 poäng och 50-28 i målskillnad. Här jagar man Graafschap och Cambuur båda på 53 poäng men där Graafschap har två matcher mer spelade än de andra två.

Här kommer det absolut bli en match som kan bli målrik, att bägge lagen ska göra mål förväntas nästan i denna match. Almere tappade fästet senast, men då mötte man ett topplag, nu möter man ett beskedligare lag och då ska det bli en trea annars är risken att man tappar kontakten med toppen, man jagas också av Breda som ligger på 44 poäng som vid poäng tapp plötsligt får lite luft i striden om de två direktplatserna. Även om Helmond har en riktigt bra form och hemmaplan så ska de inte räcka till mot absoluta toppen. Kan bli en jämn match, men där Almere studsar tillbaka igen efter förnedringen senast.

👉 Spel: Almere vinst / Odds 1.80
👉 Spelvärde: 3 av 5
👉 Avspark: 16.30

✅ INFÖR BRISTOL ROVERS – PORTSMOUTH: ASIEN SPELET TESTAS!
Att hemmalaget har problem är en underdrift. På hemmaplan har man fem nederlag i rad och 3-9 i mål. Precis över strecket ligger man och där är det äckligt jämt. Burton som ligger sist har 22 poäng sedan är det fyra lag på 24 poäng och där ligger även Bristol R. Man har en defensiv som man absolut kan begära mer av, här har man släppt in hela 43 mål. Framåt är det uselt med bara 24 gjorda på 26 matcher, det är bara Northampton som är sämre på 20 mål.

Det ser helt annorlunda ut för bortalaget Portsmouth som ligger på en fjärdeplats med 48 poäng och 44-23 i mål. Laget är med och slåss om direktplatser och med två matcher mindre spelade än andra placerade Hull på 49 poäng (som verkar tappat allt). Laget var i en svacka med två raka förluster (dessa kom mot just Hull och Lincoln), men har nu rest sig med två segrar och ett kryss på de tre senaste.

Här råder det inget snack om vart poängen ska gå. Bristol kommer givetvis att jaga för att vända sin hemmatrend, men här blir man utan poäng. Portsmouth är helt enkelt för bra. Här lägger jag till ett Asien spel och tror att det blir en bortaseger med minst två bollar.

👉 Spel: Portsmouth vinst / Odds 1.78 / Portsmouth vinst Asien -1 / Odds 2.38
👉 Spelvärde: 4 av 5
👉 Avspark: 20.00

✅ INFÖR IPSWICH – NORTHAMPTON: TVÅ FORMSVAGA LAG
Ipswich började serien riktigt bra och var länge med i toppen. Nu har man dalat som Stina Nilsson i skidskyttet, skottet sitter absolut inte på mål och nu placerar man sig på en tolfte plats med 39 poäng och 30-27 i målskillnad. Senast förlorade man mot andra placerade Peterborough borta (2-1). Formen är urusel med bara 4 poäng på de fem senaste och hemma gnetar man på med 24 poäng och 16-14 i mål på 14 matcher.

Om formen är usel hos hemmalaget så är dem mer än katastrof hos Northampton. På de fem senaste har de 0-5 i mål och två poäng. Givetvis håller inte detta om man ska klara av kontraktet. Nu ligger man näst sist med 24 poäng och 20-43 i mål. Dags att täppa till bakåt! Senast blev det däng på hemmaplan när man mötte Burton som är sist och just nu seriens sämsta gäng (0-2)

Här har Ipswich chansen att klättra i tabellen, det är trots allt bara fem poäng upp till kvalplats, fast man har många lag framför sig så ska det finnas goda möjligheter att utmana om dessa platser, men då krävs det vinst mot ett sämre lag som dagens motstånd. Northampton har tagit lika många poäng borta som hemma vilket gör de lika dåliga oavsett var de spelar. Man måste ta poäng och kommer ligga lågt och försvara sig för att freda målet vilket kan bli svårt för Ipswich! Trots detta kommer Ipswich att vinna dagens drabbning och spelet blir en hemmaseger.

👉 Spel: Ipswich vinst / Odds 1.85 / Ipswich vinst Asien -1 / Odds 2.60
👉 Spelvärde: 4 av 5
👉 Avspark: 20.00

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen