fbpx
Connect with us

Speltips 17/2: Inför Coventry – Norwich: Ett Maxbet!

Publicerad

on

Serieledande Norwich på bortaplan mot Coventry på en tjugonde plats till över 2 ggr pengarna i odds! Det är en match i fotboll som undertecknad inte missar att lägga ett Maxbet på.

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

✅ LAGEN:
Nykomlingen Coventry spelade 0-0 hemma mot serietrean Watford för så sent som två omgångar sedan, men senast förlorade man borta mot Cardiff (3-1), är det fågel eller fisk – Nja man är nog inget av det, men laget kämpar på riktigt bra och på hemmaplan har man tagit hela 21 av sina 31 poäng. De fem senaste hemma har man bara en förlust, annars är det tre kryss och en seger. Men av topplagen är det bara Watford man mött i dessa matcher.

Norwich ångar på och har studsat tillbaka igen efter att ha varit i lite av en svacka. Bara en seger på de fem senaste, men den kom senast hemma mot Stoke och då blev det äntligen islossning (4-1). Pukki fick äntligen näta med två mål efter att varit mållös i fem spelade matcher. Men Norwich på 59 poäng hackar betänkligt och har en form som absolut inte är bra. Man jagas av Brentford 58 poäng, Watford 57 poäng och Swansea 53 poäng (men två matcher mindre spelade). På bortaplan är man näst bäst i ligan, men på de fem senaste borta har man bara en seger, ett kryss och tre förluster med 2-5 i mål. Detta är en måste match.

✅ SPELET:
Trots formsvacka och trots dåligt facit på bortaplan så ska inte Norwich åka ifrån St. Andrews stadium med mindre än tre poäng. Även om Coventry spelade 0-0 mot Watford i sin senaste hemmamatch skiljer det alldeles för mycket mellan lagen för att det inte ska skrivas in en trea i vinstkolummnen för Norwich. Det kan säkert bli en svår match för Norwich som måste få hål på ett defensivt hemmalag, men Coventry ska inte räcka till över 90 minuter. Oddset är givetvis satt efter Norwich dåliga bortafacit och att Coventry är bra hemma. Detta måste givetvis utnyttjas!

👉 Spel: Norwich vinst / Odds 2.00
👉 Spelvärde: 5 av 5
👉 Avspark: 20.00

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen