fbpx
Connect with us

Speltips 17/2: Inför Queens PR – Brentford: Spiken sitter!

Publicerad

on

Efter helt otroliga 21 raka seriematcher utan förlust kom Brentford ner på jorden när man mötte Barnsley i söndags. Ett spel som undertecknad dessutom spelade på. Nu var man det sämre laget i denna match så förlusten var inget att säga om. Nu måste Thomas Frank förmå sitt manskap till att åter igen komma upp i sadeln och börja producera för att hänga med de andra topplagen. Här ska man verkligen kunna ses med en god chans att vinna och då studsa tillbaka i vinnarspåret. Queens Park Rangers brukar ha stora problem med Brentford och även om man sett mycket bättre ut senaste tiden ska det mycket till för att rå på Brentford. Hela seriens skyttekung och Brentfords skyttekung Ivan Toney (23 mål) gick mållös från senaste matchen, revansch att vänta? Tvåan spikas till ett riktigt bra odds.

👉 Spelet: Brentford vinst / Odds 1.96
👉 Spelvärde: 4 av 5
👉 Avspark: 20.00

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen