fbpx
Connect with us

Speltips 14/2: Dagensdubbel hämtas från England!

Publicerad

on

Inställda matcher och överlag konstiga resultat under lördagen med flera överraskningar gjorde denna lördag till en mindre lyckad afton. Nu tar jag fram en dubbel från England där två hemmalag bör vinna. Jag lägger min dubbel på William Hill och får fina 3.46 i odds. Som ni vet har William Hill svensk licens och oddsen är riktigt bra jämfört med många andra bolag med svensk licens. Vill man gå in och jämföra med Bettingbolag utan svensk licens som exempel 22 bet. Här kan man jämföra med de största bolagen på marknaden och se vad som skiljer jämfört med bolagen med svensk licens.

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

⚽ BRENTFORD – BARNSLEY
Brentford tappade serieledning igår när det äntligen lossnade för Norwich som krossade Stoke hemma (4-1). Nu har man möjlighet att ta tillbaka denna igen när man möter Barnsley hemma. Brentford har en ruggig form och utan skadade Pontus Jansson så går man som ett japanskt snabbtåg. Laget har nu hela 22 raka matcher i serien utan förlust, av dessa är åtta kryss, resten segrar. Man har dessutom fyra raka i serien med fenomenala 17-6 i mål.
Barnsley ligger på en femtonde plats med 29-34 i mål och 36 poäng. Förmodligen kommer det detta år bli kniven på stupen om man ska klara sig kvar eller inte. Nu gör man det trots allt bra och de två senaste har slutat både med kryss mot Nottingham borta (0-0) och Cardiff hemma (2-2). Man förlorade dessutom bara med uddamålet borta mot Norwich för fem omgångar sedan (0-1). Trots detta ska Brentford vara laget som dänger till Barnsley ordentligt, även om Brentford släpper in mål mot skitlag som Wycombe ( 7-2) så är man ruggiga framåt och det avgör denna match.

👉 Brentford seger / Odds 1.65

⚽ EVERTON – FULHAM / AVSPARK 20.00
Sen avspark på Goodison Park när Everton som jagar en Europaplats, men för att inte tappa mark måste man vinna dagens match mot Fulham som krigar i botten av Premier League tabellen. Everton ligger på en sjunde plats med 37 poäng och 34-28 i mål, medan Fulham placerar sig på en artonde plats med 15 poäng och 17-31 i mål.
Fulham är bedrövligt dåliga framåt som ni ser, på de fem senaste i serien har man bara gjort tre mål. Men man har kryssat tre av de fem senaste matcherna så man är absolut lite på gång. Everton började serien otroligt bra där man hade fyra raka och ett kryss innan man kom in i en riktig svacka. Nu har man växlat upp igen och har bara en förlust på de fem senaste. I förra omgången kryssade man mot formstarka Manchester United borta (3-3). Nu möter Everton ett bottenlag med fokus på att bara spela defensivt med försök att knipa en poäng. Här kommer Fulham få det riktigt svårt att freda sig och Everton till fina två gånger pengarna är tagen.

👉 Everton vinst / Odds 2.00

✅ DAGENS DUBBEL:
👉 Everton seger & Brentford seger / Odds 3.46

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen