fbpx
Connect with us

Speltips 13/2: Två heta Lördagsdubblar!

Publicerad

on

Här bjuder jag på två stekheta dubblar, kanske inget för gemeneman men vilka odds ni får om ni hänger med. Givetvis spelas dessa också som singlar och Asien spel.

Tänk på att om det om det bara blir vinst med ett mål för lagen i Asien spelen så är det pengarna tillbaka.

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

✅ MATCH 1: SHEFFIELD W – SWANSEA / AVSPARK 16.00
En svår match på pappret kan tyckas där Sheffield laget verkligen har börjat vakna till liv. Nio poäng på de fem senaste och seger senast hemma mot Wycombe (2-0) ger laget råg i ryggen. Nu ligger man precis över nedflyttningsstrecket med 28 poäng och 21-30 i mål – Swansea ligger nu trea med 53 poäng och fina 35-15 i mål. Brentford leder på 57 poäng med en match mer spelad än Swansea, mellan dessa ligger Norwich på 55 poäng också de med en match mer spelad. Swansea har tagit 13 poäng och 10-3 i mål på sina fem senaste. Då har man mött Norwich i senaste matchen på hemmaborgen och här blev det seger (2-0). Laget har inte förlorat i serien sedan 16/12, man har sex segrar och två kryss efter förlusten mot Derby.

Nu är det kanske på pappret en svår match mot ett formstarkt Sheffield, men Swansea är för bra framför allt defensivt. Med en trea så kliver man förbi Norwich och upp på en direktplats. Det räcker bra som motivation för att vinna denna match, trots svår bortamatch.

✅ MATCH 2: GRIMSBY – TRANMERE / AVSPARK 16.00
Ännu en match där botten mot toppen möter varandra. Grimsby har en sista plats med 21 poäng och 20-46 i mål. Laget har inte vunnit en match sedan 19/12. Det har blivit sju förluster och två kryss sedan dess. Man har bara en poäng på de fem senaste och 1-9 i mål. Tranmere är givetvis favoriter här. Laget har bara förlorat en match i serien sedan 26/12 och den kom i senaste omgången hemma mot bottenlaget Stevenage (0-1). Annars har man en fjärdeplats med 44 poäng och 35-32 i mål.

Oddset är äckligt bra för att vara denna match och kanske beror det på att Tranmere är urusla bakåt med hela 32 insläppta. Men Grimsby är för dåliga framåt för att kunna utnyttja detta. Detta ska Tranmere vinna trots bortaplan och kanske stukat självförtroende med förlusten senast! Grimsby kommer för eller senare vinner en match, men Jag anser att det ska vara klasskillnader i detta möte – Nu studsar Tranmere tillbaka i vinnarspåret igen.

✅ SPELEN:
👉 Swansea vinst / Odds 2.10 / Spelvärde 4 av 5
👉 Swansea vinst Asien -1 / Odds 3.30 / Spelvärde 4 av 5
👉 Tranmere vinst / Odds 2.15 / Spelvärde 4 av 5.
👉 Tranmere vinst Asien -1 / Odds 3.35 / Spelvärde 4 av 5.

✅ DUBBEL 1:
👉 Swansea & Tranmere vinst / Odds 4.41

✅ DUBBEL 2:
👉 Swansea Asien -1 & Tranmere Asien -1 vinst / Odds 11.05

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen