fbpx
Connect with us

Speltips 13/2 Inför Cambridge – Southend: Ettan backas

Publicerad

on

Lördagen bjuder på massor av fin fotboll. Jag kommer sikta in mig på ett par matcher i ett jättesvep under lördagen, men lägger grunden i denna match till att börja med.

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

✅ CAMBRIDGE:
Leder League two och här möter man seriens näst sämsta lag. Man har tagit 48 poäng och har 44-28 i mål. Man jagas bland annat av Forest Green 45 poäng, Cheltenham och Tranmere på 44 poäng. På de fem senaste har man tappat lite i fart. Cambridge förlorade stort senast mot Salford borta (4-1). Bara tio poäng på de fem senaste med 8-6 i mål är inte tillräckligt bra om man vill behålla serieledningen. Hemma har man en borg som heter duga, på Abbey Stadium. har man tagit 28 av sina 44 poäng.

✅ SOUTHEND:
Ligger näst sist med mediokra 18-44 i mål och 23 poäng. Man har klara problem i det defensiva spelet. Borta har man även problem framåt. 5-22 i målskillnad och 10 poäng på 13 matcher är allt man orkat med. De fem senaste är 4-11 och 3 poäng. Nu vann man dock senast mot topplaget Newport borta (0-1), så man är inte helt oävna utanför sin egna arena, även om man inte går bra på bortaplan.

✅ SPELET:
Detta är en match som Cambridge ska och behöver vinna på hemmaplan för att hålla stången mot den jagande massan bakifrån. Man möttes 19/1, då vann Cambridge på bortaplan (1-2) efter att legat under i halvlek. Trots att Cambridge fick riktigt med däng senast och trots att Southend vann borta så är detta en bra etta. Asien spelet genererar över dubbla pengarna om man vinner med mer än ett mål, vilket absolut inte är någon omöjlig uppgift.

👉 Cambridge seger / Odds 1.75 / Spelvärde 4 av 5
👉 Cambridge seger Asien -1 / Odds 2.30 / Spelvärde 4 av 5

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen