fbpx
Connect with us

Speltips 12/2 Inför Kiel – Würzburger Kickers säker seger!

Publicerad

on

Ikväll en fotbollsmatch där Kiel ska vara stora favoriter att vinna mot sista placerade Würzburger Kickers!

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

✅ KIEL:
Ligger på en tredje plats med 39 poäng. Man jagar Bochum på samma poäng och ledande Hamburger på 41 poäng. Man har ”bara” 10-5 och 10 poäng på de fem senaste i serien. Man förlorade mot topplaget Karlsruher hemma med 2-3. Man är faktiskt mediokra på hemmaplan om man jämför med de andra topplagen. 17-14 i mål och 17 poäng på tio spelade matcher. Kiel har två målskyttar som bägge gjort sju mål vardera anfallaren Serra och mittfältaren Muhling. Här har Serra varit kall i serien. Med bara tre mål på sju matcher är det dags att snäppa upp igen.

✅ WÜRZBURGER KICKERS:
Ligger sist i Bundesliga 2, Laget har 12 poäng och 22-43 i mål. Redan nu är det sex poäng till kval och hela tio poäng till säker mark. På bortaplan är man lika iskall som Stockholmsvinden som nu blåser kallt i februarimånad. 9-23 och 3 poäng på tio spelade matcher är kallare än kallast. I de fem senaste i serien har det trots allt blivit lite varmare, laget har här tagit 4 poäng med en målskillnad på 4-8. Man har bland annat slagit Düsseldorf hemma (2-1) en match som för övrigt undertecknad fick fel i. Würzburger har 31 åriga Ridge Munsy som är livsfarlig när han väl får chansen, han har gjort fyra mål de tre senaste matcherna. Här får Kiel se upp.

✅ SPELET:
Kiel vann senast borta mot Düsseldorf (0-2), medan Würzburger förlorade borta mot Fürth (4-1). Trots att Kiel är mediokra hemma så ska man vinna mot ett riktigt dåligt bortalag. Att man dessutom jagar toppen gör ju att man inte har råd att förlora denna match. Här går jag på ordentligt i mitt 1×2 spel och även i Asien -1. Kiel ska absolut kunna vinna med mer än en boll, även om det alltid är svårt mot ett desperat bottenlag.

👉 Kiel seger / Odds 1.65 / Spelvärde 5 av 5
👉 Kiel seger Asien -1 / Odds 2.00 / Spelvärde 5 av 5

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen