fbpx
Connect with us

Speltips 11/2 Inför Odense – Midtjylland: Danska cupen!

Publicerad

on

Under onsdagen satt alla tre spelen i danska cupen, idag försöker jag igen i samma cup, men går tillbaka till ett Asien spel med riktigt bra odds.

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

⚽ SPELET:
Hur viktig är cupen för Midtjylland? Den frågan ska ställas som enda hotet mot att man inte vinner ikväll mot Odense på bortaplan. Om Midtjylland kommer med ett lag som liknar det laget som senast vann borta mot Randers i serien (1-2), så ska det inte vara någon som helst diskussion om var segern kommer att sitta. I laguppställningarna ser vi också hur seriöst lagen tar på cupen. Bägge lagen spelar i superligan, men det skiljer hela elva poäng mellan lagen i serien. Odense (19 poäng)) jagar en slutspelsplats och Midtjylland som är tvåa jagar en serieledning (30 poäng). Redan på söndag spelar bägge lagen i serien och där har Midtjylland absolut det lättaste motmotståndet när man möter sista placerade Horsens, medan Odense verkligen får ta sig ett svårare motstånd i form av Aarhus.

Här ska Midtjylland med en seriös inställning vinna matchen och därför bockar jag i de som vinnare i kvällens tidiga match / Avspark 18.00

👉 Midtjylland seger / Odds 1.95
👉 Midtjylland seger Asien -1 / Odds 2.80

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen