fbpx
Connect with us

Kampanjer

Exklusivt: Få en Madridista t-shirt inför Champions League

Publicerad

on

En oerhört spännande drabbning väntar på Bernabeu när det vankas returmöte mellan Real Madrid och Bayern München. Den spanska huvudstadsklubben har med sig ett 1-2 resultat från det första mötet och ett skadedrabbat Bayern har en väldigt stor uppgift framför sig. För att öka spänningen till max, kan vi på Sportpanelen nu erbjuda alla Madridistas en exklusiv tröja från vår nya supportershop inför matchen.

Så här gör du för att ta del av kampanjen:

 1. Skapa ett nytt konto hos någon av nedan valda spelbolag via länkarna.
 2. Sätt in och spela för minst 100 kronor. Du får även deras välkomsterbjudanden.
 3. Få en exklusiv Madridista t-shirt värde 349 kronor.

1. Skapa ett nytt konto på något av dessa spelbolag:

2. Gör en insättning och spela för minst 100kr.

Du måste skapa ett nytt konto och sätta in samt lägga ett spel för minst 100kr hos spelbolagen. Registreringen av ditt nya konto kan enbart göras via länkarna ovan för att ta del av erbjudandet.

3. Fyll i dina uppgifter:

Fyller du i denna kontaktform, så får du förutom spelbolagens välkomsterbjudanden, även en exklusiv Madridista t-shirt från oss (värde 349kr). Vi behöver dina uppgifter för att kunna verifiera att du har registrerat dig via länkarna ovan och för att sedan skicka din tröja på posten.

 • Regler och villkor för kampanjen:
  • Detta erbjudande gäller fr.o.m måndag 2018-04-30 till matchstart.
  • För att kunna få alla tre tröjor kan du måste du registrera dig via de tre olika spelbolagen som ny kund via våra länkar. Du måste även sätta in och spela för 100kr på alla dessa tre spelbolag. Sedan måste du fylla i formuläret tre gånger med dina unika uppgifter från spelbolagen för att vi ska kunna verifiera dessa.
  • Du måste sätta in och lägga spel för minst 100kr hos spelbolagen ovanför att kunna vara med i kampanjen. Du behöver INTE vinna ditt spel för att få tröjan.
  • Du måste skapa ett nytt konto hos någon av dom utvalda spelbolagen via länkarna i denna artikel för att kunna ta del av denna kampanj.
  • Du måste vara minst 18 år för att delta.
  • Leveranstiden på tröjorna är upp till 14 dagar.

Managed By Sportpanelen