fbpx
Connect with us

Fotboll

Jürgen Klopp: ”Flera spelare kommer skriva nya kontrakt”

Publicerad

on

För ett par dagar sedan valde Firmino att skriva på ett nytt långtidskontrakt med Liverpool. Inför det andra semifinalmötet med Roma berättade tränare Jürgen Klopp att flera spelare också kommer att förlänga sina kontrakt framöver. 

Firmino anlände från Hoffenheim under sommaren 2015 och har gjort totalt 140 matcher och mäktat med 50 mål. Så här berättade han om sina känslor efter att ha kritat på ett nytt kontrakt.

”Jag älskar att spela för Liverpool. Fansen är fantastiska och deras engagemang under och efter matcherna är makalöst.” berättade brassen till Liverpools officiella hemsida efter att ha skrivit på det nya kontraktet.

Inför den avgörande matchen mot Roma på onsdag meddelade Jürgen Klopp att detta inte var en engångsföreteelse, utan att flera andra spelare kommer att göra likadant som 26-åringen – nämligen att skriva på nya kontrakt med klubben.

”Det var oerhört viktigt för klubben med förlängningen av Firmino. Ett väldigt viktigt steg. Men Roberto kan inte spela själv. Just nu vet alla spelare om våra planer inför framtiden. Firmino var den första att skriva på ett nytt kontrakt – men inte den sista.” meddelade tränaren till Liverpools officiella hemsida.

Det har tidigare ryktats om förlängningar på både Mohamed Salah och Sadio Mane, något som inte bekräftats ännu. Inför mötet med Roma under onsdagen har Liverpool med sig en 5-2 ledning från det första mötet på Anfield. Se även till att inte missa vår fantastiska kampanj, där ni har möjligheten att få en exklusiv Liverpooltröja från oss på Sportpanelen.

 • Skapa ett nytt konto hos någon av nedan valda spelbolag via länkarna.
 • Sätt in och spela för minst 100 kronor. Du får även deras välkomsterbjudanden.
 • Få en exklusiv Liverpool t-shirt värde 349 kronor.

1. Skapa ett nytt konto på något av dessa spelbolag:

2. Gör en insättning och spela för minst 100kr.

Du måste skapa ett nytt konto och sätta in samt lägga ett spel för minst 100kr hos spelbolagen. Registreringen av ditt nya konto kan enbart göras via länkarna ovan för att ta del av erbjudandet.

3. Fyll i dina uppgifter:

Fyller du i denna kontaktform, så får du förutom spelbolagens välkomsterbjudanden, även en exklusiv Liverpool t-shirt från oss (värde 349kr). Du kan välja mellan Salah, Mané eller Firmino såsom bilderna ovan visar. Vi behöver dina uppgifter för att kunna verifiera att du har registrerat dig via länkarna ovan och för att sedan skicka din tröja på posten.

Den information vi samlar in från dig kan användas för att:

Göra din upplevelse personlig och tillgodose dina personliga behov
Tillhandahålla anpassade annonser
Förbättra vår hemsida
Förbättra vår kundservice och ditt behov av hjälp
Kontakta dig via e-post
Administrera en tävling, ett erbjudande eller en undersökning
E-handelssäkerhet 
Vi är de enda som äger informationen som samlas in på den här webbplatsen. Din personligt identifierbara information kommer inte att säljas, utbytas, överföras eller delas vidare till något annat företag, i något syfte, utan ditt samtycke, förutom då så krävs för att uppfylla en begäran och/eller överföring, t.ex. för att skicka en beställning.

Utlämnande till tredje part 
Vi säljer, handlar, eller på annat sätt överför, inte personligt identifierbar information till utomstående parter. Detta inkluderar inte betrodd tredjepart som hjälper oss att driva vår webbplats eller vårt företag, med kravet att dessa parter godkänner att hålla informationen konfidentiell.

Vi anser att det är nödvändigt att dela information i syfte att undersöka, förhindra eller vidta åtgärder mot illegala aktiviteter, misstänkt bedrägeri, situationer som medför en potentiell risk för en persons fysiska säkerhet, brott mot våra användarvillkor eller andra tillfällen då lagen kräver så.

Allmänna uppgifter kan dock delas vidare till utomstående parter för marknadsföring, i annonssyfte eller andra ändamål.

Informationsskydd 
Vi vidtar en rad olika säkerhetsåtgärder för att skydda dina personliga uppgifter.  Endast medarbetare som ska uträtta ett specifikt jobb (t.ex. fakturering, marknadsföring eller kundservice), får tillgång till personligt identifierbar information.

Använder vi oss av cookies?

Ja. Våra cookies förbättrar tillgången till vår webbplats och identifierar återkommande besökare. Dessutom förbättrar våra cookies användarupplevelsen genom att spåra och målanpassa användarens intressen. Vår användning av cookies kopplas över huvud taget inte till personligt identifierbar information på vår webbplats.Avsluta prenumeration 
Vi använder den e-postadress du förser oss med för att skicka information och uppdateringar som angår din beställning, enstaka nyhetsbrev, relaterad produktinformation etc. Om du inte längre vill ta emot sådana meddelanden hittar du information om hur du avslutar prenumerationen i slutet av varje e-postmeddelande eller genom att kontakta oss via [email protected]

Samtycke
Genom att använda vår webbplats godkänner du vår integritetspolicy.
 • Regler och villkor för kampanjen:
  • Detta erbjudande gäller fr.o.m måndag 2018-04-30 till matchstart.
  • För att kunna få alla tre tröjor kan du måste du registrera dig via de tre olika spelbolagen som ny kund via våra länkar. Du måste även sätta in och spela för 100kr på alla dessa tre spelbolag. Sedan måste du fylla i formuläret tre gånger med dina unika uppgifter från spelbolagen för att vi ska kunna verifiera dessa.
  • Du måste sätta in och lägga spel för minst 100kr hos spelbolagen ovanför att kunna vara med i kampanjen. Du behöver INTE vinna ditt spel för att få tröjan.
  • Du måste skapa ett nytt konto hos någon av dom utvalda spelbolagen via länkarna i denna artikel för att kunna ta del av denna kampanj.
  • Du måste vara minst 18 år för att delta.
  • Leveransen på tröjorna är upp till 14 dagar.

Managed By Sportpanelen