fbpx
Connect with us

Uppgifter: Sadio Mane och Mohamed Salah skriver på nytt kontrakt med Liverpool

Publicerad

on

Sadio Mane och Mohamed Salah har varit ett av Europas allra hetaste anfallsalternativ den här säsongen. Tillsammans med Roberto Firmino har de bildat en sylvass trio längst fram som fullständigt öser in mål i alla turneringar – och nu verkar det som att två av dessa skriver på ett nytt kontrakt med klubben, uppger brittiska Mirror

Tidningen uppger att de båda anfallarna kommer att få ett rejält lönelyft, trots att det är en hel del tid kvar på deras nuvarande kontrakt. Mane som värvades in från Southampton säsongen 2016, för runt 350 miljoner, har i dagsläget en veckolön på omkring 900.000 kronor – men uppges kunna bli en av de bäst betalda i klubben vid en förlängning, där det rapporteras om en dubblering av lönen.

25-åringen har nätat 25 gånger under sina 57 matcher i klubben, där han senast slog till med ett hattrick mot Porto i Champions League. Även Mo Salah ska premieras för sina otroliga insatser under säsongen, trots att han bara varit i klubben i ett drygt halvår. Han har ryktats till både Real Madrid och Barcelona under det gånga året och ett nytt kontrakt med Liverpool skulle lägga en rejäl brandfilt på ryktena, uppger tidningen.

Salah, som kom från Roma inför säsongen, har gjort magiska 30 mål på 36 matcher den här säsongen. 25-åringen har även mäktat med 10 assist.

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen