fbpx
Connect with us

För alla som älskar AIK – drömodds i premiären mot Dalkurd

Publicerad

on

Den allsvenska premiären är äntligen här! Som alla svenska fotbollsfans har längtat. I premiäromgången ställs AIK mot nykomlingarna Dalkurd – och nu höjer Betfair oddset rejält på en AIK-seger i premiären.

Inför säsongen har AIK verkligen rustat för att ta upp kampen med Malmö FF om guldet. Klockan 15.00 på måndag är det dags för de svartgula att verkligen presentera sig på allvar. AIK har under hösten och vintern värvat in ett par riktiga klasspelare i form av Alexander Milosevic, Stefan Silva, Joel EkstrandEnoch Kofi Adu och Tarik Elyounossi som nu ska springa ut på Friends nyklippta gräsmatta för den allsvenska premiären.

Som om detta inte var nog erbjuder nu spelbolaget Betfair alla nya kunder på ett kanonerbjudande, som ger hela 7.00 gånger pengarna på en vinst för AIK i premiären mot nykomlingarna Dalkurd. Så ta chansen att utöka din kassa redan idag!

Så här gör du för att ta del av kampanjen:

  • Registrera ett konto på Betfair genom denna länk eller knappen nedan.
  • Skapa ett konto med vår exklusiva kampanjkod ZFBMBF.
  • Placera spelet att AIK vinner.

Gå till kampanj

Regler och villkor

    • Du måste vara en nykund hos Betfair
    • Betfairs generella regler och villkor gäller
Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen