fbpx
Connect with us

Äntligen La Liga – få hela 6 gånger pengarna på Real Madrid mot Las Palmas

Publicerad

on

Efter ett evigt lång landslagsuppehåll ska vi äntligen få se vårt kära La Liga nu till helgen. Real Madrid tar emot gästande Las Palmas och för att öka spänningen ytterligare har nu Betfair höjt oddset på en Real Madrid seger till fina 6 gånger pengarna för alla ny kunder.

En stor del av Real Madrids ordinarie spelare har varit på diverse landslagsuppdrag. Därför återstår det att se hur Zinedine Zidane väljer att ställa upp mot Paco Jémez. Las Palmas – som inte har vunnit en match sedan den 5:e februari – lyckades spela 1-1 mot Barcelona ungefär en månad innan den senaste vinsten.

Efter Spaniens förnedrande 6-1 vinst mot Argentina fällde magikern Isco en kommentar som kom att bli en snackis bland fansen där han uttryckte att han känner att han får mer förtroende av tränaren i landslaget än i klubblaget. Isco gjorde för övrigt sin första hattrick i karriären under matchen mot Argentina.

Hur Zidane hanterar den situationen återstår också att se. Vad som däremot inte råder något tvivel kring är att det ska bli oerhört härligt att dra igång klubblagsspelet igen efter landslagsuppehållet.

Så här gör du för att ta del av kampanjen:

  • Registrera ett konto på Betfair genom denna länk eller knappen nedan.
  • Skapa ett konto med vår exklusiva kampanjkod ZFBMBE.
  • Placera spelet att Real Madrid vinner.

Gå till kampanj

Regler och villkor

    • Du måste vara en nykund hos Betfair
    • Betfairs generella regler och villkor gäller
Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen