fbpx
Connect with us

Galna odds i Champions League-matchen mellan Real Madrid och Juventus

Publicerad

on

Som man har längtat. Äntligen är det dags för kvartsfinaler i Champions League och vi kommer att få bevittna ett riktigt klassikermöte mellan Real Madrid och Juventus. Som om detta inte var nog erbjuder nu Betfair alla nya kunder på otroliga 12 gånger pengarna på en seger för Real och 13 gånger pengarna för Juve-seger. 

På tisdag smäller det! På Juventus Stadium ställs Juventus och Real Madrid mot varandra ännu en gång. Senast var som bekant i förra säsongens Champions League-final på Millenium Stadium i Cardiff, Wales.

Att Juventus kommer till tisdagen med hämnd i sinnet är ingen högoddsare. Real Madrid vilar sin största stjärna – Cristiano Ronaldo – i helgen för att ha honom i topp form till mötet med Juventus. Båda lagen vill komma i så bra form som möjligt till matchen. Ett episkt slag som varken du eller jag vill missa på tisdag.

Så här gör du för att ta del av kampanjen:

  • Registrera ett konto på Betfair genom denna länk eller knappen nedan.
  • Skapa ett konto med vår exklusiva kampanjkod ZFBMBG.
  • Placera spelet att Real eller Juve vinner.

Gå till kampanj

Regler och villkor

  • Du måste vara en nykund hos Betfair
  • Betfairs generella regler och villkor gäller
Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen