fbpx
Connect with us

Påskafton: Allt du behöver veta inför Las Palmas – Real Madrid

Publicerad

on

Real Madrid flyger ner till Las Palmas och ställer upp med en relativt reservbetonad elva mot ett väldigt ångestfyllt hemmalag. Här kan du läsa om allting inför matchen.

Real Madrid

Trots att Zinedine Zidane brukar vara noga med att förespråka sin ”en match i taget”- filosofi så är det omöjligt att inte huvudfokus är på matchen mot Juventus på onsdag. Zidane har endast en titel kvar att slåss om och det är Champions League, således är det fullt förståeligt att han inte vill riskera att köra sönder sina viktigaste pjäser, som för övrigt har rest och spelat med sina respektive landslag den senaste veckan.

Spansk press titulerar att ”radikala rotationer” av Zidane väntar och syftar på att Sergio Ramos, Isco, Ceballos, Marcelo, Toni Kroos och Cristiano Ronaldo har lämnats utanför truppen inför kvällens match. Även Dani Carvajal kommer att missa matchen på grund av en avstängning. Den enda ordinarie försvararen blir alltså Varane.I mittfältet är endast Modric och Casemiro av de som räknas som ordinarie med och att Benzema ryktas bära kaptensbindeln talar sitt tydliga språk: Zidane förväntar sig klara av att landa det här planet med bara en motor. 

Real Madrids trupplista mot Las Palmas:
Målvakter: Keylor Navas, Casilla, Luca.
Backar: Vallejo, Varane, Nacho, Theo, Achraf och Tejero.
Mittfältare: Modric, Casemiro, Llorente, Asensio, Kovacic och Óscar.
Anfallare: Benzema, Bale, Vázquez och Mayoral.
  

Dagens match kan ses som ett ypperligt tillfälle för spelare att imponera på sin tränare. Zidane som för övrigt röjde alla tvivel kring sin framtid under presskonferensen inför matchen då han klargjorde att han ville:

– Om det är upp till mig så kommer jag att fortsätta. Min plan är att fortsätta så länge som möjligt och det har jag sagt förr. Alla vet att allt här beror på resultat. Det är en klubb med höga krav och vi vet redan hur det funkar, men jag gör vad jag gillar och njuter fullt ut. Jag är sugen på att fortsätta, sa Zidane inför matchen.

Las Palmas

Sex poäng upp till att hålla sig kvar i La Liga finner vi kvällens motståndare Las Palmas. Ledda av Paco Jémez försöker Las Palmas vända på sin negativa trend trots att spelet inte stämmer.

-Vi kan inte lura folket och påstå att vi kan klara oss genom att ta oss till ett avslut per match. Det här laget är det laget som har spelat värst under hela min karriär och 95% av ansvaret är mitt, sa Jémez inför matchen.

Dock har inte Jémez hela ansvaret för Las Palmas dåliga säsong. Manolo Márquez och Pako Ayestarán har hunnit sitta på den gula bänken innan Jémez den här säsongen med mindre framgångsrika resultat. Dock är det skrälläge för Las Palmas nu med tanke på FIFA-viruset som har drabbat Real Madrid och Zidanes uttagna trupp. Hur matchen utvecklar sig återstår att se.

Se även till att ta del av vårt kanonerbjudande för alla nya kunder – Få 6 gånger pengarna på en vinst för Real Madrid.

Så här gör du för att ta del av kampanjen:

  • Registrera ett konto på Betfair genom denna länk eller knappen nedan.
  • Skapa ett konto med vår exklusiva kampanjkod ZFBMBE.
  • Placera spelet att Real Madrid vinner.

Gå till kampanj

Regler och villkor

    • Du måste vara en nykund hos Betfair
    • Betfairs generella regler och villkor gäller

När: 18.30, 2018-03-31.
Hur: Viasat Sport Fotboll och Viaplay
Var: Estadio de Gran Canaria.
Domare: Pablo Gonzalez.

 

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen