fbpx
Connect with us

Real Madrid intresserad av Zlatan Ibrahimovic

Publicerad

on

Zlatan Ibrahimovic Real Madrid

Både Real Madrid och Atlético Madrid är intresserade av Zlatan, men än så länge är det oklart vilket lag han kommer att ansluta sig till. Det är till och med fortfarande möjligt att han stannar i Milan. 

Zlatan kan komma att skriva kontrakt med Real Madrid 

Det är fortfarande oklart vilket lag Zlatan Ibrahimovic kommer att skriva kontrakt med. Tidigare har det talats om en förlängning av hans kontrakt i Milan, men så har det inte blivit. Zlatans agent Mino Raiola säger att spelaren har låtit undertecknandet dröja så länge att han inte kommer att kunna vara med från början på försäsongens träning.  

Enligt den spanskspråkiga tidningen Medio Tiempo har Real Madrid uttryckt intresse för Zlatan. Atlético Madrid ska också vara intresserade av honom. Om de är beredda att betala de 7,5 miljoner euro som Zlatan begär i lön, är dock oklart. 

Samtidigt hoppas Milan på att få behålla Zlatan. Enligt Raiola förhandlar de fortfarande med Milan. Paolo Maldini, Milans direktör, påstår också att Zlatan kan komma att bli kvar i Milan, men i en intervju med Sky Sport Italia erkände han att han är optimistisk: “Optimist? Alltid, det finns alltid optimism.” Alltså är inget bestämt ännu och Zlatans framtid är minst sagt oviss.

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen