fbpx
Connect with us

Real Madrid kan ta tillbaka Ceballos från Arsenal

Publicerad

on

dani ceballos

Efter att ha åkt ur Champions League försöker Real Madrid hitta spelare som kan stärka deras mittfält. De har redan kallat tillbaka Martin Odegaard och nu funderar de även på att göra detsamma med Dani Ceballos. 

Real tar hem spelare

En del bedömare trodde att Dani Ceballos karriär i Real Madrid var över när han lånades ut till Arsenal, men nu funderar Real Madrid på att kalla tillbaka Ceballo. 

Det är Zinedine Zidane, Real Madrids tränare, som kommer att få sista ordet i frågan, men Real Madrid har redan kallat tillbaka Martin Odegaard ett år i förtid, så det verkar som om laget tänker förlita sig på sina egna spelare istället för att vända sig till marknaden. 

Starkare mittfält 

Förlusten mot Manchester City och elimineringen från Champions League har gjort det uppenbart att Real Madrid behöver stärka sitt mittfält den här sommaren.  

Zidane har tidigare räknat bort Ceballos, men Real Madrid genomgår en ekonomisk kris orsakad av coronapandemin och Ceballos skulle kunna lösa lagets problem. 

En försäsong på prov 

Klubben vill att Ceballos ska återvända till Zidane en försäsong och att de därefter ska fatta sitt beslut. Det är dock oklart vad Ceballos själv tycker om det hela. Han bor och trivs i norra London, där han har Mikel Arteta som tränare och spelade en avgörande roll i Arsenals vinst av FA-cupen. 

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen