fbpx
Connect with us

Gareth Bale är inte en del av Real Madrid längre

Publicerad

on

gareth bale

Gareth Bale och Real Madrid har hamnat på kollisionskurs. Bale vill lämna laget men har två år kvar på sitt kontrakt. Real Madrid har slutat räkna honom som en del av laget. 

Real Madrid räknar inte längre med Gareth Bale

Gareth Bale, 31, har fortfarande ett kontrakt med Real Madrid men han syns inte längre till på klubben. Antingen beror det på att Gareth Bale inte vill ha något att göra med Real Madrid, eller att Real Madrid inte vill ha något att göra med honom. Det är en komplicerad situation och båda parterna väntar nu på ett beslut. 

Gareth Bale har fortfarande inte fått några konkreta erbjudanden och trots att han egentligen vill iväg så finns det inget som hindrar honom från att stanna de återstående två åren på sitt kontrakt. 

Deltar inte i träningen 

Bale kom tillbaka till Real Madrid för två dagar sedan men sa att han inte tänker träna på grund av en knäskada. Sedan Bale kom tillbaka till Madrid har han setts på ytterkanterna och på gymmet. Han har inte deltagit på något av Zinedine Zidanes träningspass. Det finns dock ingen medicinsk information tillgänglig, eftersom Bale har förbjudit spridningen av den informationen. 

Bale finns inte med i Reals planer 

Samtidigt fortsätter Real Madrid som vanligt utan Bale och räknar inte längre med honom. Bales tröja hänger inte längre i klubbens affär. Tröjorna i affären går direkt från Luka Modrics nummer 10 till Marcelos nummer 12. 

Inga foton på Bale 

Real Madrid har inte heller använt några foton på Bale för att marknadsföra deras nya Real Madrid-kit. Karim Benzema, Marcelo, Sergio Ramos och Marco Asensio är med men Bale ser man inte skymten av. 

Det har inte ens släppts några foton på honom från Valdebebas. Han har varit på gymmet, men ingen har lagt upp några foton på honom, som man gjort med Isco och andra. 

Det enda ställe där man kan få syn på Bale är i andra spelares inlägg på sociala medier, till exempel i inlägg från Eden Hazard. 

Vad kommer att hända nu? 

Just nu verkar det som att den här såpoperan kommer att bestå. Bale kommer inte att underlätta för Real Madrid, men laget kommer inte att låta honom lämna klubben med två år kvar på sitt kontrakt. Det här kalla kriget kan fortsätta i ytterligare 21 år, enligt vissa bedömare. Nu väntar vi på att Florentino Perez och Jonathan Barnett ska agera

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen