fbpx
Connect with us

SPELTIPS 15/9 Inför Öster – Trelleborg: Två singelspel i viktig match.

Publicerad

on

Öster har stora förväntningar på sig att ta klivet upp i allsvenskan varje år, men för det mesta så faller de igenom och får harva vidare i staden som numera är mer känd för sin ishockey än sin fotboll.

RYGGA MIG PÅ 888 SPORT OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Spelanalys:

Nu placerar Öster sig på en 4:e plats med 27 poäng och 24-19 i målskillnad. Öster började säsongen lysande men hade en svacka med hela 7 matcher utan seger och såg verkligen ut som ett sämre mittenlag. Efter detta har man kommit igång och har 14-4 i målskillnad på de fem senaste matcherna, det blev dock bara ett kryss borta mot toppkonkurrenten Akropolis i förra omgången. Här låg Öster under med 2-0, men lyckades vända till 2-2 – Trelleborg är ett mittenlag på sin höjd, men sprattlar till lite då och då mot topplagen. Trelleborg behöver dock en bra dag för att röra de absolut bästa i toppen. Nu är formen svag och man har tre raka förluster, senast 0-1 hemma mot Brage. Man placerar sig på en 10:e plats med 18-21 och 19 poäng vilket är detsamma som Dalkurd som ligger på en kvalplats för att stanna kvar i superettan. På de fem senaste har laget 5-7 i målskillnad….. Superettan är alltid svår att förutse, alla kan en bra dag slå alla. Jag ser dock Öster som ett klart mycket bättre lag och med en form som är riktigt bra. Trelleborg kommer ägna sig åt att försvara sig och tjonga långt som man alltid gjort, kan Öster få hål på den parkerade bussen så måste Trelleborg framåt och då kan det rinna iväg i målskörden, ”Vår” mötet slutade med en 0-1 seger för Öster, men det var Trelleborg som skapade chanserna och hade 15-4 i avslut.

Spelen:

Jag harvar på med två singel spel i denna match. Öster 2:a till 1.85 och över 2,5 mål till 1,90. Spelen lägger jag på 888 sport och min insats är 300 kronor i bägge spelen.

 

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen