fbpx
Alla SpeltipsBettingpanelenFotboll

SPELTIPS 15/9 Inför Burton – Aston Villa : Enkel seger om bästa laget spelar!

Burton står inför en omöjlig uppgift om Aston Villa kommer med en bra elva!

Aston Villa väntar på ligapremiären och får ett extra genrep i cupen under tisdagen. Premiären spelas kommande helg där Dean Smiths Aston Villa ställs mot Sheffield United på hemmaplan. Cupmatchen mot Burton kan bli ett genrep inför premiären om man ställer upp med bästa laget. Här ska inte Aston Villa kunna förlora om man bara är motiverade.. Eller!

RYGGA MIG PÅ 888 SPORT OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

 

Spelanalysen:

Burton spelar i League One denna säsong. Förra säsongen slutade man tolva med 48 poäng och 50-50 i målskillnad. Säsongen bröts av på grund av pandemin efter 35 spelade ligamatcher. Nu har man börjat årets säsongen med en förlust (2-1) mot Fleetwood. Laget håller en nivå på övre halvan men kommer inte blanda sig i toppstriden – Aston Villa hade en otrolig avslutning på förra säsongen, innan pandemin var man utslagna och tillbaka i Championchip. Men som ett mirakel lyfte laget sig efter omstarten och klarade kontraktet i de tre sista omgångarna. Aston Villa har ännu inte gått in i PL säsongen, premiären blir kommande helg hemma mot Sheffield United. Jack Grealish är fortfarande kvar i klubben. Grealish var den viktigaste spelaren när man klarade kontraktet, han i stort sett bar fram Aston Villa i de sista omgångarna. Nu har Villa värvat inför säsongen och äntligen hittat bättre värvningar än förra året. Bland annat har man köpt Championship-anfallaren Ollie Watkins från Brentford, med denna spelare får man en av Championchips bästa spelare förra säsongen. …… Skillnaden mellan Burton som harvar i en skitserie där unga spelare har möjlighet att visa upp sig och de som ingen vill ha, är så stor så att Aston Villa skulle kunna ställa ut konerna för att vinna matchen. Men i cupmatcher brukar det vara motivationen som spelar roll, dock tror undertecknad att detta är en match som Dean Smith kommer visa upp sitt bästa lag och den startelva som kommer spela i helgen, allt för att få till en sista chans att ge spelarna möjlighet till att spela ihop sig. Skulle Aston Villa spela med bänkspelare, ska det även då bli seger. Burton ska trots hemmaplan inte kunna rubba ett starkt Aston Villa som får möjligheten att spela ett genrep inför helgen..

Spelen:

Jag trycker på med två singel spel i denna match.
Aston Villa 2:a till 1,47, insatsen 800 kronor.
Aston Villa 2:a Asien -1,5 mål till 2,20, insatsen 400 kronor.
Spelen lägger jag på 888 sport.
Tags

Relaterade artiklar