fbpx
JuventusKampanjerReal Madrid

Rejäl oddshöjning till kvällens Champions League

Alla nya kunder kan ta del av erbjudandet via Betfair

I kväll är det dags för stormöte mellan Juventus och Real Madrid i den första kvartsfinalen av Champions League. För att öka trycket ytterligare på matchen väljer nu Betfair att ge alla nya kunder ett fantastiskt erbjudande – 12 respektive 13 gånger pengarna på de båda lagen

Det är liten fördel Juventus i form av hemmaplan i kvällens heta drabbning. Real Madrid har rest till Italien med starkast möjligast trupp för att få med sig ett bra resultat till returen på Bernabeu om en vecka. Oavsett vilket lag du håller närmast om hjärtat är detta ett riktigt kanonerbjudande inför matchen.

Betfair erbjuder nämligen 13 gånger pengarna på en hemmaseger för Juventus samtidigt som de även erbjuder 12 gånger pengarna för de regerande mästarna Real Madrid. Nedan kan du ta del tre enkla steg för att kvalificera dig till erbjudandet.

Så här gör du för att ta del av kampanjen:

Gå till kampanj

Regler och villkor

  • Du måste vara en nykund hos Betfair.
  • Betfairs generella regler och villkor gäller.
  • Vid eventuell vinst får du din insats tillbaka i kontanter, resterande belopp i gratisspel.

 

Tags

Relaterade artiklar