fbpx
Connect with us

För alla Madridistas – 5.00 gånger pengarna på avancemang mot Juventus

Publicerad

on

Efter förra veckans otroliga 0-3 resultat på Juventus Stadium är det mycket som talar för ett avancemang till en semifinal i Champions League för Real Madrid. Även fast marängerna kommer med en rätt så betryggande ledning till returmatchen –  väljer nu Betfair att ge alla nya kunder hela 5 gånger pengarna på ett avancemang för Real Madrid. 

I söndagens Madrid-derby fortsatte Cristiano Ronaldo sin oerhörda målform och stänkte dit ett mål för sitt Real Madrid. Målet räckte dock inte till en derbyvinst för Zinedine Zidane och hans mannar då Atlético kvitterade kort därpå av den glödhete Antoine Griezmann och slutresultatet skrevs till 1-1.

En sak kan dock fotbollsälskare vara säkra på, onsdagens drabbning kommer att bjuda på en sprakande fotboll då Juventus måste gå full fart framåt redan från minut ett – och där ett Real Madrid kan ligga och vänta på kontring efter kontring. För att höja temperaturen ytterligare ett snäpp inför returen har Betfair nu ett kanonerbjudande för alla som tror på att Real Madrid tar sig vidare – få fina 5 gånger pengarna vid ett avancemang.

Så här gör du för att ta del av kampanjen:

  • Registrera ett konto på Betfair genom denna länk eller knappen nedan.
  • Skapa ett konto med vår exklusiva kampanjkod ZFBMBN.
  • Placera spelet att Real Madrid går vidare.

Gå till kampanj

Regler och villkor

    • Du måste vara en nykund hos Betfair
    • Betfairs generella regler och villkor gäller
Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen