fbpx
Connect with us

Till alla som älskar Barca: 5.00 gånger pengarna på Barcelona avancemang

Publicerad

on

Efter 4-1 hemma mot Roma är det mycket som talar för ett avancemang till semifinalen i årets upplaga av Champions League för Barcelona. Nu erbjuder Barcelonas officiella bettingsponsor Betfair hela 5 gånger pengarna på att Barcelona får vidare mot Roma.

Det var en relativt sömnig tillställning på Camp Nou senast mot Roma – trots slutsiffrorna 4-1. Barcelonas spel kom aldrig riktigt igång offensivt sätt och italienarna var inte heller helt ofarliga i den sista tredjedelen. Trots detta är det ett rejält styrkebesked att kunna avgöra matchen och vinna komfortabelt.

Nu reser Barcelona upp till den italienska huvudstaden för att mer eller mindre spela av 90 minuter – för att sedan vänta in lottningen som sker på fredag klockan 12.00. Inför matchen har Betfair valt att göra det hela lite mer spännande och erbjuder alla nya kunder 5 gånger pengarna på att Barcelona tar sig vidare. Ett fint spelvärde för alla som vill utöka kassan lite grann.

Så här gör du för att ta del av kampanjen:

  • Registrera ett konto på Betfair genom denna länk eller knappen nedan.
  • Skapa ett konto med vår exklusiva kampanjkod ZFBMBM.
  • Placera spelet att Barcelona går vidare.

Gå till kampanj

Regler och villkor

    • Du måste vara en nykund hos Betfair
    • Betfairs generella regler och villkor gäller
    • Max 50 kronor av insatsen räknas till kampanjen
Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen