fbpx
Connect with us

Till alla som älskar Liverpool – 5.00 x pengarna på avancemang mot City

Publicerad

on

Ingen har såklart missat att Liverpool har med sig 3-0 inför returen på Etihad Stadium. Detta innebär att Manchester City måste göra minst tre mål för att drömmen om Champions League ska leva kvar. För att öka trycket ytterligare inför matchen erbjuder nu Betfair alla nya kunder hela 5 gånger pengarna på ett Liverpool avancemang.

Under helgens derby mot Everton valde Jürgen Klopp att vila stora delar av sin trupp inför returmötet med Manchester City i kvartsfinalen av Champions League. I det första mötet lagen emellan fick publiken bevittna ett helt galet tempo och makalösa 3-0 redan efter 30 minuter – ett resultat som stod sig matchen ut.

Till råga på detta gick Manchester City på pumpen mot ärkerivalen Manchester United i helgen och missade chansen att säkra ligatiteln. Frågan är om det är en väldigt olämplig formsvacka vi bevittnar från Citys håll, nu när säsongen snart ska summeras. För att höja temperaturen ytterligare inför matchen har Betfair ett kanonerbjudande för alla som tror att Liverpool tar sig vidare – få fina 5 gånger pengarna vid ett avancemang.

Så här gör du för att ta del av kampanjen:

 • Registrera ett konto på Betfair genom denna länk eller knappen nedan.
 • Skapa ett konto med vår exklusiva kampanjkod ZFBMBL.
 • Placera spelet att Liverpool går vidare.

Gå till kampanj

Regler och villkor

  • Du måste vara en nykund hos Betfair
  • Betfairs generella regler och villkor gäller
  • Max 50 kronor av insatsen räknas till kampanjen
  • Om dom går vidare får du din insats i kontanter – resterande belopp upp till det förhöjda oddset som gratisspel.
  • Gratisspelen ska placeras till lägsta odds 1.2. Vinsten från gratisspel betalas ut, men inte insatsen.
Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen