fbpx
Connect with us

Uppgifter: Liverpool erbjuder Fellaini ett treårskontrakt

Publicerad

on

Manchester Uniteds mittfältare Marouane Fellaini kan komma att göra en smått oväntad flytt till Liverpool i sommar. Det är den franska tidningen L’Equipe som nu kommer med uppgifter om att ett treårskontrakt har erbjudits till den 30-årige belgaren.

Fellainis kontrakt med Manchester United löper ut till sommaren och kommer alltså att ansluta på en free transfer vid en eventuell övergång till Liverpool. Tidningen rapporterar att Fellaini ska gå in och ersätta Emre Can som uppges vara helt klar för en flytt till Italien och Juventus – när dennes kontrakt också löpt ut till sommaren.

Det är dock inte bara Liverpool som är ute efter belgarens tjänster – utan även klubbar som Besiktas, Monaco, PSG samt en rad kinesiska klubbar har uttryckt intresse för den reslige mittfältaren.

Enligt L’Equipe ska dock United-tränaren José Mourinho vilja förlänga kontraktet med belgaren som dragits med en hel del skador under säsongen som gått. Så här sade han på presskonferensen efter vinstmatchen mot Manchester City i helgen.

Om han stannar eller lämnar? Jag vet inte. Jag vill att han stannar. Klubben vill att han stannar. Sen är det en fråga om vi kan mötas rent ekonomiskt. Det är en lång process – så i dagsläget vet jag inte vart vi står, sa Mourinho på presskonferensen efter matchen.

Senast en övergång gjordes mellan ärkerivalerna Liverpool och Manchester United var Phil Chisnall, som flyttade från Old Trafford till Anfield år 1964. Härnäst väntar dock en spännande returmatch mot Manchester City i Champions League. Liverpool har som bekant med sig en 3-0 ledning inför returen på Emirates Stadium under tisdagskvällen.

Till alla som älskar Liverpool – få hela 5 gånger pengarna på att Liverpool går vidare till semifinal i Champions League.

Så här gör du för att ta del av kampanjen:

 • Registrera ett konto på Betfair genom denna länk eller knappen nedan.
 • Skapa ett konto med vår exklusiva kampanjkod ZFBMBL.
 • Placera spelet att Liverpool går vidare.

Gå till kampanj

Regler och villkor

  • Du måste vara en nykund hos Betfair
  • Betfairs generella regler och villkor gäller
  • Max 50 kronor av insatsen räknas till kampanjen
  • Om dom går vidare får du din insats i kontanter – resterande belopp upp till det förhöjda oddset som gratisspel.
  • Gratisspelen ska placeras till lägsta odds 1.2. Vinsten från gratisspel betalas ut, men inte insatsen.
Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen