fbpx
Connect with us

Atlético Madrid

Antoine Griezmann förnekar en övergång till Barcelona

Publicerad

on

Det här årets allra största övergångsrykte kan ha fått sitt slut. Antoine Griezmann gick själv ut och meddelade att en övergång till den överlägsna serieledaren Barcelona inte är aktuell. ”Informationen som läckt ut stämmer inte” säger stjärnan efter matchen mot Real Madrid.

I helgen stod han för kvitteringen som betydde 1-1 mot Real Madrid. Den delade poängen mellan lagen innebär även att Barcelona nu leder ligan före Atletico Madrid med hela elva poäng när endast sju omgångar återstår. Efter matchen berättade Griezmann själv att informationen som läckt ut gällande en övergång till Barcelona inte stämmer.

Det var för att jag uttryckte mig klumpigt om en övergång till Manchester United som ryktena tog vart. Det var ett misstag från min sida. Men efter en lite trög start har jag nu hittat formen och jag hoppas att det kommer att fortsätta – men informationen om en flytt till Barcelona stämmer inte, säger Griezmann till ESPN.

Han öppnar dock för att om en övergång från Atletico ska ske – så måste den ske innan sommarens fotbolls-VM, då han endast vill fokusera på Frankrike under turneringen och inte massa rykten som florerar.

”Jag vill bara fokusera på Frankrike under VM. Om någonting ska bli klart – är det innan VM. Annars får man bara massa samtal om en massa rykten hit och dit. Men jag säger samma sak återigen- ingenting är klart.

Under sommarens VM-slutspel kommer Frankrike att medverka i grupp C med Australien, Peru och Danmark. Premiärmatchen i gruppen spelas mellan Frankrike och Australien den 16 juni klockan 13.00.

Så här gör du för att ta del av kampanjen:

Gå till kampanj

Regler och villkor

    • Du måste vara en nykund hos Betfair
    • Betfairs generella regler och villkor gäller
    • Max 50 kronor av insatsen räknas till kampanjen
    • Om dom går vidare får du din insats i kontanter – resterande belopp upp till det förhöjda oddset som gratisspel.
    • Gratisspelen ska placeras till lägsta odds 1.2. Vinsten från gratisspel betalas ut, men inte insatsen.

Managed By Sportpanelen