fbpx
Connect with us

Atletico Madrids ägare: ”Vi är less på Barcelonas attityd”

Publicerad

on

Atletico de Madrids president, Miguel Àngel Gil Marín, är trött på Barcelonas agerande och hotar med stämning ifall de inte backar undan från Antoine Griezmann.

Det har knappast undgått någon att Barcelona är sugna på att värva Antoine Griezmann inför nästa säsong. Barcelonas president Josep Maria Bartomeu, Luis Suárez och klubbdirektören Guillermo Amor, har vid upprepade tillfällen uttalat sig offentligt om Atletico de Madrids spelare – Antoine Griezmann. Nu har Miguel Àngel Gil Marín – Atletico de Madrids president – fått nog av katalanernas beteende och låtit publicera ett utlåtande om situationen på klubbens hemsida.

”Vi är less på Barcelonas attityd. Att en president, en spelare, och en klubbdirektör från en och samma klubb pratar om en spelare som står under ett kontrakt ett fåtal dagar innan en final av en europeisk tävling är gravt respektlöst gentemot Atletico de Madrid och mot alla deras fans, enligt mig.

Atletico de Madrids ställning i frågan är väldigt klar och har offentliggjorts flertal gånger. Vi har inte förhandlat om Griezmann vid något tillfälle och vi har ingen intention att göra det. Personligen uttryckte jag för ett par månader sedan till Barcelonas president att spelarens rättigheter inte är till salu och att vi inte kommer sälja dem heller.

Jag påpekade även (för Barcelonas president) att hans agerande går emot sportens integritet, sett till att vi har konkurrerat om samma titel under säsongen som är La Liga och Barcelona har personligen satt press på en av våra viktigaste spelare. Jag sa även till honom att om spelaren skulle komma att begära att få sin klausul hävd som konsekvens av påpressningarna som har pågått under hela säsongen så kommer Atletico de Madrid att anmäla Barcelona och kräva ersättning för deras olämpliga handlingar.

Det räcker nu. Jag hoppas att detta utlåtandet ska räcka för att de ska låta atletico-fansen njuta av denna stunden och förbereda sig inför en final på rätt sätt.

I kväll klockan 20.00 ska Barcelona se till att vara fortsatt obesegrade i ligan, när Villarreal kommer på besök till Camp Nou. Se till att ta del av Betfairs erbjudande som ger alla nya kunder 100% insättningsbonus – upp till 1000 kronor.

Så här gör du för att ta del av kampanjen:

  • Registrera ett konto på Betfair genom denna länk eller knappen nedan.
  • Gör valfria insättning.
  • Få 100% bonus upp till 1000 kronor.

Gå till kampanj

Regler och villkor

  • Du måste vara en ny kund hos Betfair
  • Betfairs generella regler och villkor gäller
Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen