fbpx
Alla SpeltipsAtlético MadridBettingpanelenFotbollLa Liga

SPELTIPS Atlético Madrid – Huesca; Vi testar ett Asien till bra odds!

Huesca nere på jorden igen!

Det är överraskande höga odds som dukas upp på spelen till Atlético Madrids fördel i samband med tisdagsmatchen mot Huesca. Detta måste testas. Vi spelar Asien handikapp, Atlético Madrid – 1,5 mål och oddset är hela 1,72. Spelet lägger vi hos bet365 där vi hittar de högsta oddset.

Spelanalys Atlético Madrid;

Att Atlético Madrid inte tilldelats ett större favoritskap på odds fronten förvånar oss, men varför reflektera för mycket över det – istället för att utnyttja? Givet spelvärde.

Efter en liten, liten dipp har Atlético hittat tillbaka via två raka bortavinster – mot Monaco samt Getafe. De senare nämnda plockades ned med siffrorna 2-0. De är av toppmaterial och ska ses som de enda tänkbara utmanarna om titeln till jättarna Real Madrid och Barcelona.

Här kommer Huesca vid passande tillfälle, är känslan. De har tappat deras momentum, som nykomlingar ofta hamnar i under seriestarterna, och nu förlorat tre raka matcher även utan att ha spelat särskilt väl.

Atlético Madrid har varit lite upp och ner och hade kanske velat få ut mer av årets fem inledande matcher, dock utan att det ska vara på tal om en kris. Mest känns fortfarande 0-2-förlusten mot Celta Vigo. Utöver det är facit två vunna och två kryss samt att det blev en trea i samband med Champions League-premiären och bortamötet med Monaco.

Vitolo, Santiago Arias och Stefan Savic står alla som osäkra för Atlético Madrid

Klasskillnad, form och hemmaplan. Enorm fördel – Atlético Madrid!

Spelanalys Huesca;

Tillbaka på jorden. Huesca fick en smakstart på sejouren som debutanter i spanska Primera División, med fyra inkasserade på de två inledande matcherna, båda på bortaplan, mot förhållandevis starkt motstånd i form av Eibar samt Athletic Bilbao.

Men nu då? Laget har åkt på tre käftsmällar, en svit som startade med en brutal 2-8-förlust när Barcelona besöktes. Därefter har man fallit med 0-1 vid dubbla tillfällen, båda hemma, när Rayo Vallecano och Real Sociedad stått för motstånden. Kan man hitta tillbaka?

Uppenbart är i alla fall att Huesca kommer få kämpa hårt för det här kontraktet i finrummet , som om det inte redan vore som skrivet i sten på förhand. Det är inte i den här typen av matcher som poängen nödvändigtvis ska trilla in på kontot.

Huesca har hela truppen intakt. Försvinnande lite att ta hänsyn till på den fronten, med andra ord.

Värdeanalys;

 • Atlético Madrid vill utmana Real Madrid och Barcelona, då måste dessa matcher vinnas.
 • Atlético Madrid har vunnit två raka borta nu är det  dags att även vinna hemma.
 • Klasskillnad, form och hemmaplan. Enorm fördel Atlético Madrid.
 • Huesca är nykomling som började bra, men nu åkt på riktiga käftsmällar.
 • Huesca ska inte i normala fall kunna ta poäng borta mot topplagen.
 • Huesca kommer få kämpa hårt för kontraktet denna säsong.

Spelförslag; Atlético Madrid – Huesca

 • Matchstart: 22,00
 • Arena: Wanda Metropolitano, kapacitet 67 703
 • Spel: Asien Atlético Madrid
 • Odds: 1,72 gånger pengarna
 • Spelbolag: bet365

Ta del av den fantastiska kampanjen som bet365 erbjuder genom att klicka nedan

Gå till kampanj

Relaterade artiklar